Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντριου Λίνκολν: Το φινάλε του «Walking Dead» θα ενθουσιάσει το κοινό

Άντριου Λίνκολν: Το φινάλε του «Walking Dead» θα ενθουσιάσει το κοινό

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

To 2016 ήταν μια επίπονη χρονιά για τους οπαδούς της σειράς The Walking Dead, αφού πρώτα υπέμειναν το «μαρτύριο» του Νίγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν), και μετά περίμεναν ένα καλοκαίρι για να παρακολουθήσουν οκτώ νέα επεισόδια με τους πρωταγωνιστές υπό την κυριαρχία των «Saviors».

Επιτέλους όμως δικαιώνονται, καθώς ο πρωταγωνιστής της σειράς Ρικ Γκράιμς, τον οποίο υποδύεται ο Άντριου Λίνκολν, θα επιδιώξει να πάρει εκδίκηση παρέα με την ομάδα του.

Η συνέχεια της έβδομης σεζόν, η οποία θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με συνέντευξη του Λίνκολν στο Entertainment Weekly θα είναι αρκετά «ελαφρύτερη» από την προηγούμενη και το κοινό θα ενθουσιαστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι ο αγώναςενάντια στους «Saviors» θα κινητοποιήσει τον Ρικ, με έναν τέτοιο τρόπο, όπου «σίγουρα θα θυμίζει περισσότερο το Walking Dead που ήξερε και γνώρισε το κοινό».

Επίσης, ισχυρίζεται ότι το δεύτερο μέρος της έβδομης σεζόν θα είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό από την οπτική πλευρά του Ρικ, δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από ότι παρακολουθήσαν μέχρι τώρα οι οπαδοί της σειράς,

«Θα δείτε ξανά τον Γκράιμς εν δράση παρέα με μερικά από τα πιο κοντινά του πρόσωπα… όπως δεν τον έχετε ξαναδεί» επισημαίνει ο Λίνκολν και προσθέτει: «Υπάρχει μια αίσθηση ελευθερίας σε αυτόν, που πηγάζει τόσο από το γεγονός ότι μπορεί να χάσει τα πάντα, όσο και από την έξαψη της μάχης. Ο δυναμικός Ρικ επιστρέφει.» Βέβαια σύμφωνα με τον ίδιο το πιο σημαντικό είναι ότι, «η ομάδα ενώνει τις δυνάμεις της ξανά».

Ο ηθοποιός υπόσχεται πως η έβδομη σεζόν θα έχει ένα πιο «ευχάριστο» φινάλε αντάξιο των προσδοκιών του κοινού.

Επιμένει ότι πρέπει να ανυπομονούμε για το 16ο επεισόδιο, το οποίο θα ανεβάσει τους παλμούς των τηλεθεατών. Μάλιστα δήλωσε πως όταν διάβασε το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου, το πέταξε και άρχισε να χορεύει.

Το The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου, με τον Ρικ να αναζητάει τον Εζέκιελ και το «Βασίλειό» του.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024