Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοχρονιά με τις περιπέτειες του «Sherlock» Χολμς

Πρωτοχρονιά με τις περιπέτειες του «Sherlock» Χολμς

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Η πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά μυστηρίου Sherlock των Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις,με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν ως το αχτύπητο δίδυμο Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Τζον Γουάτσον, θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά με το επεισόδιο «The Six Thatchers» (μια αναφορά στο παραμύθι του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ «The Six Napoleons») στην COSMOTE TV.

Ο τέταρτος κύκλος του Sherlock θα προβληθεί ταυτόχρονα με την Μ. Βρετανία στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, την Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 23.00.

Η σειρά θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τρία καινούργια επεισόδια, σε σκηνοθεσία Ρέιτσελ Τάλαλεϊ (Doctor Who, The Flash), τα οποία υπόσχονται γέλιο, κλάμα, σοκ και εκπλήξεις, και αναπάντεχα περιστατικά, ενώ ο παραγωγός Στίβεν Μόφατ είχε κάνει λόγο για πέμπτη σεζόν.

Ο τέταρτος κύκλος θα εστιάζει στο νέο «κακό» Κάλβερτον Σμιθ, τον οποίο υποδύεται ο Τόμπι Τζόουνς (Wayward Pines) και αναμένεται να είναι ο πιο σκοτεινός. Όπως είπε και η Αμάντα Άμπινγκτον που υποδύεται τη Μαίρη, γυναίκα του πιστού συνεργάτη του Σέρλοκ, Τζον Γουάτσον, η νέα σεζόν «είναι πραγματικά σκοτεινή».

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, το σενάριο του οποίου έγραψε ο Μαρκ Γκάτις, ο αγαπημένος εκκεντρικός ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χόλμς, περιμένει τη μεταθανάτια κίνηση του Μοριάρτι. Και ενώ μια νέα υπόθεση απασχολεί τη Σκότλαντ Γιαρντ, τον Σέρλοκ τον προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιος καταστρέφει φωτογραφίες της πρώην πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ.

Η υπόθεση αυτή συνδέεται με το παρελθόν της Μαίρη Γουάτσον, η οποία μαζί με τον Τζον, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Τα επόμενα δύο επεισόδια του Sherlock, «The Lying Detective» και «The Final Problem», με τα οποία ολοκληρώνεται η κορυφαία δραματική σειρά του BBC, θα προβληθούν στις 14 και 21 Ιανουαρίου, στις 23.00.

Μαζί με την «ανάσταση» στο φινάλε της τρίτης σεζόν «His Last Vow», ο Μόφατ διευκρινίζει ότι θα ήθελε να δει ακόμη πιο αναπτυγμένους γυναικείους ρόλους, ειδικά για τις Μόλι Χούπερ (Λουίζ Μπρίλεϊ) και κα. Χάντσον (Ούνα Σταμπς). Στη βραβευμένη με 12 BAFTA και εννέα Emmy σειρά παίζουν ακόμη οι Μαρκ Γκάτις και Ρούπερτ Γκρέιβς.

Δείτε το τρέιλερ για την επερχόμενη σεζόν του Sherlock, με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να εξομολογείται την αγάπη του.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024