Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανόραμα: Κερδίστε προσκλήσεις για το αφιέρωμα στον Ν.Παναγιωτόπουλο

Πανόραμα: Κερδίστε προσκλήσεις για το αφιέρωμα στον Ν.Παναγιωτόπουλο

...

Το in.gr και το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ταινίες του αφιερώματος στον Νίκο Παναγιωτόπουλο που διοργανώνει το Πανόραμα.

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες, ο Ν.Παναγιωτόπουλος είχε υπογράψει ταινίες όπως «Τα Χρώματα της Ίριδος», «Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας», «Αυτή η Νύχτα Μένει», «Εργένης» και άλλες.

Το in.gr προσφέρει διπλές προσκλήσεις για τις ταινίες του Ν. Παναγιωτόπουλου Αθήνα – Κωνσταντινούπολη (κινηματογράφος Ααβόρα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, 18:00), Η Γυναίκα που Έβλεπε τα Όνειρα (κινηματογράφος Ααβόρα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, 18:00).

Συμπληρώστε τη φόρμα δηλώνοντας για ποια ταινία επιθυμείτε να κερδίσετε πρόσκληση. Οι νικητές των προσκλήσεων θα ενημερώνονται με e-mail το πρωί της ημέρας προβολής της ταινίας.

Περισσότερα για τις ταινίες:


Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

Ελλάδα, 2008
Σκην.: Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σεν.: Νίκος Παναγιωτόπουλος. Φωτ.: Άρης Σταύρου. Μοντ.: Γιώργος Τριανταφύλλου. Μουσ.: Σταμάτης Κραουνάκης. Ηθ.: Λευτέρης Βογιατζής, Αλεξία Καλτσίκη, Δημήτρης Πουλικάκος

Ένας ώριμος άνδρας μετά το διαζύγιο, είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης, και ξεκινά ένα οδικόταξίδι χωρίς πραγματικό σκοπό. Πρώτος και τελικός του προορισμός είναι η Θεσσαλονίκη.

Η Γυναίκα που Έβλεπε τα Όνειρα

Ελλάδα, 1987
Σκην.: Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σεν.: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Βακαλόπουλος. Φωτ./Cin.: Άρης Σταύρου. Μοντ.: Ανδρέας Ανδρεαδάκης. Μουσ.: Χάρης Ξανθουδάκης. Ηθ.:Μυρτώ Παράσχη, Γιάννης Μπέζος

Η Άννα είναι μια γυναίκα που βλέπει διαρκώς όνειρα και τα διηγείται στον άνδρα της, τον Αχιλλέα, έναν εργασιομανή δικηγόρο, ο οποίος δεν δίνει και πολύ σημασία σε αυτά. Όταν η αφήγησητων ονείρων θα πάψει να αποτελεί την έστω στοιχειώδη αλλά και κάπως ουσιαστική επικοινωνίακαι επαφή για το ζευγάρι, η Άννα θα αναζητήσει αλλού διέξοδο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024