Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πού θα μετακομίσουν οι Ομπάμα μετά τον Λευκό Οίκο;

Πού θα μετακομίσουν οι Ομπάμα μετά τον Λευκό Οίκο;

Η ώρα της μετακόμισης πλησιάζει για την οικογένεια Ομπάμα. Ο Λευκός Οίκος θα γίνει το σπίτι των Τραμπ -αν και ο Ντόναλντ έχει ακόμα δυσκολίες να αποχωριστεί τον Πύργο του- και η οικογένεια του νυν προέδρου ετοιμάζει βαλίτσες. Το σπίτι βρέθηκε.

Η ώρα της μετακόμισης πλησιάζει για την οικογένεια Ομπάμα. Ο Λευκός Οίκος θα γίνει το σπίτι των Τραμπ -αν και ο Ντόναλντ έχει ακόμα δυσκολίες να αποχωριστεί τον Πύργο του- και η οικογένεια του νυν προέδρου ετοιμάζει βαλίτσες.

Το σπίτι βρέθηκε, όπως έγραψε το Politico και μετέδωσε το CNN. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κατοικία λίγα χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο στην περιοχή της Ομοσπονδιακής Πρωτεύουσας, όπου διαμένουν διπλωματικές αποστολές.

Χτίστηκε το 1928, έχει μέγεθος 761 τετραγωνικών, διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και 8,5 μπάνια. Πωλήθηκε το 2014 έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η σημερινή του αξία υπολογίζεται σε 7 εκατομμύρια δολάρια και μπορεί κανείς να αντιληφθεί την αξία που θα έχει, όταν οι Ομπάμα θα το αφήσουν,

Προφανώς, δεν θα το αγοράσουν, αλλά θα το νοικιάσουν έναντι 22.000 δολαρίων το μήνα. Έχουν σκοπό να μείνουν στην πόλη μέχρι να τελειώσει και η μικρή κόρη το σχολείο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024