Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Super Mario Run σε iPhone και iPad στα μέσα Δεκεμβρίου 2016

Super Mario Run σε iPhone και iPad στα μέσα Δεκεμβρίου 2016

Στις 15 Δεκεμβρίου οι κάτοχοι iPhone ή/και iPad θα μπορούν να κατεβάσουν από το App Store το Super Mario Run, το δεύτερο παιχνίδι σε μορφή smartphone app που διαθέτει η Nintendo.a

Στις 15 Δεκεμβρίου 2016 οι κάτοχοι iPhone ή/και iPad θα μπορούν να κατεβάσουν από το App Store το Super Mario Run, το δεύτερο παιχνίδι σε μορφή smartphone app που διαθέτει η Nintendo μετά το επιτυχημένο Pokemon GO.

To Super Mario Run για iOS διατίθεται δωρεάν σε περιορισμένη έκδοση -η πλήρης με τρία mode παιχνιδιού θα πωλείται αντί 10 περίπου δολαρίων, εντάσσεται δηλαδή στα ακριβότερα games στο iPhone. Η δωρεάν διάθεση με περιορισμένη λειτουργικότητα και η πώληση της πλήρους έκδοσης σε υψηλή τιμή χωρίς «αγορές εντός εφαρμογής» ήταν η κρίσιμη επιλογή της Nintendo.

  • Πώς θα ελέγχετε τις χρεώσεις μέσα από app σε iPad και tablet με Android: Για να διατηρήσετε τον έλεγχο των αγορών μέσα από εφαρμογές ή και παιχνίδια σε ταμπλέτα και smartphone, Apple και Google έχουν υιοθετήσει μια παρόμοια τακτική. Ο χρήστης πρέπει να ρυθμίσει το σύστημά του ώστε να απαιτείται κωδικός για να χρεωθεί η πιστωτική του κάρτα.

Το παιχνίδι της Nintendo θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Android αργότερα και στις αρχές του 2017 νέοι τίτλοι για αμφότερες τις πλατφόρμες θα ανέβουν στα app stores -ανάμεσά τους τα Fire Emblem και Animal Crossing.

{{{related}}}

tech.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024