Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα υπέροχα λόγια του Μαρτέλους Μπένετ στην κόρη του μετά τη νίκη Τραμπ

Τα υπέροχα λόγια του Μαρτέλους Μπένετ στην κόρη του μετά τη νίκη Τραμπ

O 29χρονος Μαρτέλους Μπένετ είναι παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, καλλιτέχνης και πατέρας. Η ήττα της Χίλαρι Κλίντον τον στεναχώρησε, όπως και πολλούς άλλους. Αποφάσισε να πει μερικά λόγια στη μικρή του κόρη, όταν αυτή του έθεσε -έστω και υποθετικά- το ερώτημα: «Πώς επηρεάζει το μέλλον μου ο Τραμπ;»

O 29χρονος Μαρτέλους Μπένετ είναι παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, καλλιτέχνης και πατέρας. Η ήττα της Χίλαρι Κλίντον τον στεναχώρησε, όπως και πολλούς άλλους.

Αποφάσισε να πει μερικά λόγια στη μικρή του κόρη, όταν αυτή του έθεσε -έστω και υποθετικά- το ερώτημα: «Πώς επηρεάζει το μέλλον μου ο Τραμπ;»

Τα έγραψε σε μια φωτογραφία της που ανέβασε τον λογαριασμό του στο Instagram:

«Δεν είμαι σιγουρος ότι γνωρίζω, αγάπη μου. Θα είσαι 7 χρονών σε τέσσερα χρόνια και στην β΄δημοτικού. Η μαμά σου και εγώ έχουμε πολλά να κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να σου δείχνουμε πώς να αγαπάς, να αποδέχεσαι τους άλλους για αυτό που είναι, να σκέφτεσαι, να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη, να πετυχαίνεις αυτό που φαντάζει αδύνατο στον κόσμο.

» Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αν το βλέπεις εκτός της πεπατημένης. Θα συνεχίσω να ενθαρρύνω και άλλα παιδιά, γιατί αυτά θα επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σου. Αυτός ο κόσμος μια μέρα θα γίνει δικός σου και πρέπει τώρα να αρχίσεις την προπόνηση.

» Άνοιξε τα φτερά σου και άγγιξε τα αστέρια, γιατί αν κάποιος μπορεί, είσαι εσύ. Μην φοβάσαι για όλα τα αύριο και πέτυχε το καλύτερο με όλα τα σήμερα. Η προπόνηση αρχίζει σήμερα. Γίνε ένας ΓΙΓΑΝΤΑΣ!! Aξίζεις έναν κόσμο με χρώμα και όνειρα. Ας χρωματίσουμε μαζί τον κόσμο, τα όνειρά σου είναι και όνειρά μου.

» Μαζί μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο σύμπαν. Έχουμε δουλειά να κάνουμε, αλλά θα έχουμε βοήθεια νομίζω.

» Είμαι πολύ περήφανος για σένα, είναι μεγάλο το βάρος που πέφτει στους ώμους σου, αλλά μην ανησυχείς, θα είμαι πλάι σου. Η προπόνηση αρχίζει σήμερα. Σε αγαπώ. Πάμε!»

Επιμέλεια: Απόστολος Ρουμπάνης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024