Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ: Πλούτος και μόντελινγκ

Η πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ: Πλούτος και μόντελινγκ

Έχει παντρευτεί τρεις φορές, έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και οκτώ εγγόνια. Η ζωή του 45ου προέδρου των ΗΠΑ μοιάζει με σενάριο σίριαλ, ένα σενάριο που βρίσκεται αντίθετα στο αντισυστημικό ρεύμα. Ο πολυτελής τρόπος διαβίωσης χαρακτηρίζει κάθε μέλος της οικογένειας Τραμπ. Σχεδόν όλες οι γυναίκες της οικογενείας έχουν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ενώ όλοι οι Τραμπ έχουν φροντίσει να φανερώσουν το πρόσωπό τους στη δημόσια σφαίρα.

Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, αρκετοί μίλησαν για «γροθιά στο σύστημα». Αντικρούοντας όμως τη θέση αυτή, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ διαφαίνεται ξεκάθαρα το σύστημα. Έχει παντρευτεί τρεις φορές, έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και οκτώ εγγόνια. Η ζωή του 45ου προέδρου των ΗΠΑ μοιάζει με σενάριο σίριαλ, ένα σενάριο που δεν ανήκει στον αντισυστημικό χώρο.

Ο πολυτελής τρόπος διαβίωσης χαρακτηρίζει κάθε μέλος της οικογένειας Τραμπ. Σχεδόν όλες οι γυναίκες της οικογενείας έχουν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ενώ όλοι οι Τραμπ έχουν φροντίσει να φανερώσουν το πρόσωπό τους στη δημόσια σφαίρα.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώτο του γάμο με το πρώην μοντέλο, Ιβάνα, κατέχει το ίδιο όνομα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ονομάζεται Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και έχοντας δανειστεί στοιχεία από τον πατέρα του, δεν πέρασε απαρατήρητος από την προεκλογική σκηνή των ΗΠΑ.

Δέχθηκε πυρά όταν μέσω Twitter παρομοίασε τους σύρους πρόσφυγες με βρώμικα σοκολατάκια. Ο 38χρονος έχει παντρευτεί το μοντέλο Βανέσα Κέι με την οποία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά.

Από τα πιο γνωστά παιδιά του Ντόλαντ Τραμπ, η 35χρονη κόρη του Ιβάνκα. Επενδύει στην εμφάνισή της έχοντας ασχοληθεί με το μόντελινγκ, όπως ακριβώς και η μητέρα της. Αντιπρόεδρος στην εταιρία του πατέρα της, ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό μετά το γάμο της με τον Τζάρεντ Κάσνερ, ο οποίος είναι γιος γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Observer» της Νέας Υόρκης.

«Ως μητέρα, τριών μικρών παιδιών, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να εργαστεί μία γυναίκα, μεγαλώνοντας συγχρόνως μια οικογένεια», είχε δηλώσει η Ιβάνκα σε ομιλία της στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων απαντώντας με έναν τρόπο σε όσους κατηγόρησαν τον πατέρα της για μισογυνισμό.

Ο σύζυγό της, Κούσνερ, ανέδειξε σε μεγάλο βαθμό την εβραϊκή του καταγωγή κατά την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ αποτελώντας έναν από τους πιο στενούς συμβούλους του.

Το τρίτο παιδί του Τραμπ από τον γάμο του με την Ιβάνα ονομάζεται Έρικ. Ο 32χρονος είναι γνωστός στο αμερικανικό κοινό, αφού εμφανιζόταν συχνά σε τηλεοπτικά προγράμματα στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα του. Όπως και τα αδέλφια του, έτσι και ο Έρικ κατέχει υψηλή θέση στον Οργανισμό Τραμπ, ενώ έχει ιδρύσει φιλανθρωπική οργάνωση, για την οποία όμως έχουν βγει στοιχεία που γεννούν ερωτηματικά. Σε έρευνα της Washington Post , αποκαλύφθηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ενδέχεται να μην είναι δωρητής της Οργάνωσης όπως αρχικά ισχυριζόταν ο Έρικ.

Μαζί με τον αδερφό του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο τελευταίος έχει δεχθεί κριτικές για το κυνήγι μεγάλων ζώων. Ο Έρικ κατηγορήθηκε ακόμη για παραβίαση νόμου όταν με φωτογραφία στο Twitter εμφάνισε συμπληρωμένο ψηφοδέλτιο γράφοντας για το «απίστευτο» εκείνο συναίσθημα που του χάρισε η ψήφος στον πατέρα του.

Η σύζυγος τού Έρικ, Λάρα Γιουνάσκα, πρώην τηλεοπτική παραγωγός και ιππεύτρια, έχει αναπτύξει δράσεις υπέρ της προστασίας των ζώων. Το γεγονός αυτό δεν μένει ασχολίαστο αφού ο Έρικ βρίσκεται στην απέναντι όχθη κυνηγώντας μεγάλα ζώα.

Σε λιγότερο προβεβλημένη θέση βρίσκεται η Τίφανι, κόρη του Τραμπ από τον δεύτερο γάμο με την Μάρλα Μέιπλς. Δεν φαίνεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τον πατέρα της η 22χρονη που πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

Παρόλο που η παρουσία της δεν έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, αισθητή γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω του δημοφιλούς της λογαριασμού στο Instagram που δεν αποκλείεται να φιλοξενήσει στο μέλλον φωτογραφίες από ενασχόληση με το μόντελινγκ.

Νεότερο μέλος της πολυπληθούς οικογενείας Τραμπ ο Μπάρον, τον οποίο απέκτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την Μελάνια. Ο εννιάχρονος έχει εκδηλώσει την προτίμησή του στα κοστούμια, ενώ παίζει γκολφ με τον πατέρα του. «Τον αποκαλώ Ντόναλντ τζούνιορ. Έδιωχνε γκουβερνάντες, οικιακές βοηθούς», είχε δηλώσει η Μελάνια αποκαλύπτοντας την ανησυχητική ομοιότητα τού Μπάρον με τον πατέρα του.


Ελισάβετ Σταμοπούλου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024