Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τo Playstation 4 Pro στην Ελλάδα

Τo Playstation 4 Pro στην Ελλάδα

«Αναβαθμισμένη εμπειρία gaming με υψηλότερης ποιότητας γραφικά και πιο ομαλή εικόνα» υπόσχεται η νέα παιχνιδομηχανή της Sony Interactive Entertainmnet, εντούτοις απευθύνεται στους κατόχους τηλεοράσεων 4Κ με υποστήριξη HDR. Το Playstation VR, η κάσκα εικονικής πραγματικότητας, δεν προϋποθέτει την έκδοση Pro του PS4, η οποία πωλείται αντί 410 περίπου ευρώ στην ελληνική αγορά.

«Αναβαθμισμένη εμπειρία gaming με υψηλότερης ποιότητας γραφικά και πιο ομαλή εικόνα» υπόσχεται η νέα παιχνιδομηχανή της Sony Interactive Entertainmnet, εντούτοις απευθύνεται στους κατόχους τηλεοράσεων 4Κ με υποστήριξη HDR.

Για τους gamers που διαθέτουν μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV), η οποία δεν υποστηρίζει ούτε 4K ούτε HDR, το PS4 Pro προσφέρει μια σειρά προνομίων, όπως υψηλότερο και πιο σταθερό ρυθμό ανανέωσης και βελτιωμένα γραφικά και περιβάλλοντα.

Το Playstation VR, η κάσκα εικονικής πραγματικότητας, δεν προϋποθέτει την έκδοση Pro του PS4, η οποία πωλείται αντί 410 περίπου ευρώ στην ελληνική αγορά.

Τα παιχνίδια δείχνουν πιο «πλούσια» και η εικόνα τους απεικονίζεται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από ποτέ στο PS4 Pro, δηλώνει η εταιρεία. Για την υποστήριξη 4Κ, απαιτείται συμβατή τηλεόραση 4K HDR για την υποστήριξη 4K ανάλυσης και HDR. Το δυναμικό 4K gaming θα αποδίδεται είτε μέσω rendering των γραφικών, είτε μέσω αναβάθμισης εικόνας (up-scale) σε 4K ανάλυση και η βελτίωση θα ποικίλει ανάλογα με τον τίτλο. Το ψυχαγωγικό 4K περιεχόμενο παρέχεται αποκλειστικά μέσω υπηρεσιών 4K video streaming. Το HDR και οι ταχύτεροι ρυθμοί καρέ δεν υποστηρίζονται από όλα τα games και όλα τα βίντεο.

Έχουν αναβαθμιστεί κορυφαία games του PS4, όπως τα

  • Call Of Duty: Infinite Warfare (Activision),
  • Ratchet & Clank,
  • The Last of Us Remastered, και
  • Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη (SIE Worldwide Studios),
    προκειμένου να εκμεταλλεύονται την αυξημένη ισχύ του PS4 Pro και να ανεβάσουν την απεικόνιση των γραφικών και την οπτική εμπειρία σε διαφορετικό επίπεδο.

«Το λανσάρισμα του PS4 Pro σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα συναρπαστική στιγμή για το PlayStation. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε παρουσιάσει μια νέα κονσόλα στο μέσον του κύκλου ζωής μιας πλατφόρμας», δήλωσε ο Jim Ryan, Πρόεδρος της SIEE και Πρόεδρος Global Sales & Marketing της SIE.
«Προσφέροντας στις εταιρείες ανάπτυξης έναν νέο τρόπο να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους, το PS4 Pro μας επιτρέπει να αποδείξουμε τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και στην παροχή μαγευτικών εμπειριών gameplay για όλους τους λάτρεις του gaming».

Όπως εξηγεί η εταιρεία, το PS4 Pro αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας απεικόνισης, υποστηρίζοντας δυναμικό περιεχόμενο 4K ανάλυσης και λειτουργία HDR (Υψηλού Δυναμικού Εύρους). Η πανίσχυρη κεντρική επεξεργαστική μονάδα και η μονάδα επεξεργασίας γραφικών επιτρέπουν στους developers να δημιουργούν παιχνίδια υψηλότερης ποιότητας με δυναμικά γραφικά 4K ποιότητας και πρωτοφανή οπτική ακρίβεια, αλλά και πιο ομαλό και σταθερό ρυθμό ανανέωσης καρέ.

Όπως και όλες οι κονσόλες PS4, το σύστημα είναι επίσης συμβατό με την τεχνολογία απεικόνισης HDR, η οποία παράγει πιο ρεαλιστικά και εντυπωσιακά ζωντανά γραφικά που προσεγγίζουν ακόμη περισσότερο τον τρόπο που το ανθρώπινο μάτι βλέπει φυσικά.

Η κυκλοφορία του PS4 Pro, παράλληλα με το βασική έκδοση του PS4, προσφέρει στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες επιλογές.

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλα τα games του PS4 τόσο στο PS4 Pro όσο και στη βασική έκδοση PS4, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε σε λεπτότερη και ελαφρύτερη έκδοση.

  • Το PlayStation VR είναι συμβατό με αμφότερα τα συστήματα.

Το PS4 Pro και το PS4 μοιράζονται το ίδιο περιβάλλον χρήσης (user interface) και προσφέρουν πρόσβαση στην ίδια δυναμική online κοινότητα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την κονσόλα της προτίμησής τους, βασισμένοι στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.
{{{related}}}
Επιπρόσθετα, η εφαρμογή Netflix στο PS4 Pro θα αναβαθμιστεί με το λανσάρισμα του συστήματος, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν μέσω stream 4K περιεχόμενο, όπως το “Narcos 2η σεζόν” και το “Luke Cage.” Περίπου 600 ώρες 4K περιεχομένου αναμένεται να διατεθούν μέσω του Netflix έως τα τέλη του έτους.

  • Το YouTube, μία από τις μεγαλύτερες πηγές 4K περιεχομένου, θα αναβαθμιστεί επίσης στις 10 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιτρέπει την προβολή 4K περιεχομένου στο PS4 Pro.

Τεχνικά χαρακτηριστικά PlayStation®4 Pro (σειρά CUH-7000)

Όνομα προϊόντος PlayStation®4 Pro
Χρώμα Μαύρο (Jet Black)
Κωδικός προϊόντος Σειρά CUH-7000
Βασικός Επεξεργαστής
Ειδική επεξεργαστική μονάδα CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 πυρήνων
GPU: 4.20 TFLOPS, μονάδα επεξεργασίας γραφικών βασισμένη σε επόμενης γενιάς AMD Radeon™
Μνήμη GDDR5 8GB
Αποθηκευτικός χώρος 1TB
Εξωτερικές διαστάσεις Περίπου 295×55×327 χιλιοστά (πλάτος × ύψος × μήκος) (εξαιρείται η μεγαλύτερη διάσταση)
Βάρος Περίπου. 3,3 κιλά
Μονάδα BD/ DVD (μόνο ανάγνωση) BD × 6 CAV DVD × 8 CAV
Είσοδοι/ Έξοδοι: Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) θύρα x 3 AUX θύρα x 1
Συνδεσιμότητα Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1 IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth 4.0 (LE)
Ισχύς AC 100V, 50/60Hz
Κατανάλωση ενέργειας Μέγιστη 310W
Θερμοκρασία (σε λειτουργία) 5ºC – 35ºC
AV έξοδοι HDMI: έξοδος (υποστηρίζει 4K/HDR)
Έξοδος DIGITAL OUT (ΟΠΤΙΚΉ)

tech.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024