Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανη θεωρείται η ανανέωση του iPhone SE το πρώτο εξάμηνο του 2017

Απίθανη θεωρείται η ανανέωση του iPhone SE το πρώτο εξάμηνο του 2017

Ένας από τους πλέον γνωστούς αναλυτές της Apple εκτιμά ότι η εταιρεία δεν θα διαθέσει μέσα σε ένα χρόνο ένα νέο μοντέλο του πλέον οικονομικού iPhone που λάνσαρε τον Μάρτιο του 2016. Ο Ming-Chi Kuo, της KGI Securities αυτή τη φορά στοιχηματίζει πως η Apple θα πιέσει τους προμηθευτές της να μειώσουν τις τιμές των εξαρτημάτων του iPhone SE ώστε να αυξηθεί το περιθώριο κέρδους της. Νέο όμως μοντέλο δεν θα πρέπει να αναμένεται μέσα σε ένα χρόνο.

Ένας από τους πλέον γνωστούς αναλυτές της Apple εκτιμά ότι η εταιρεία δεν θα διαθέσει μέσα σε ένα χρόνο ένα νέο μοντέλο του πλέον οικονομικού iPhone που λάνσαρε τον Μάρτιο του 2016.

Ο Ming-Chi Kuo, της KGI Securities αυτή τη φορά στοιχηματίζει πως η Apple θα πιέσει τους προμηθευτές της να μειώσουν τις τιμές των εξαρτημάτων του iPhone SE ώστε να αυξηθεί το περιθώριο κέρδους της. Νέο όμως μοντέλο δεν θα πρέπει να αναμένεται νωρίτερα από το δεύτερο εξάμηνο του 2017, εκτιμά ο πασίγνωστος αναλυτής για την ακρίβεια της πλειονότητας των προβλέψεών του για επερχόμενα προϊόντα της μυστικοπαθούς Apple.

Το iPhone SE θεωρείται ανταγωνιστικό του iPhone 6S, αφού φέρει πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, είναι όμως το μόνο που παραμένει στις 4 ίντσες.

    Κατά την Apple, το iPhone SE, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με τον ίδιο 64-bit επεξεργαστή Α9 που προσφέρεται στο iPhone 6s και το iPhone 6s Plus για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτερες ασύρματες συνδέσεις και 12-megapixel κάμερα iSight που προσφέρει Live Photos και εγγραφή 4K βίντεο.

    Στις ΗΠΑ το iPhone SE πωλείται αντί 399 δολαρίων και στην Ελλάδα όπου κυκλοφορεί από τον Απρίλιο σήμερα η τιμή του έχει πέσει στα 385 ευρώ (16GB) (και στο μοντέλο με 64GB γύρω στα 420 ευρώ). Την ίδια στιγμή, το iPhone 6S 16GB πωλείται περίπου 115 ευρώ ακριβότερα.

    Ο Kuo εκτιμά ότι ο αριθμός των iPhone που θα διατεθούν το πρώτο εξάμηνο του 2017 θα μειωθεί, μείωση την οποία αποδίδει στην εκτίμησή του για μείωση των πωλήσεων στην αχανή Κίνα, στην μειωμένη διαθεσιμότητα iPhone 4,7» καθώς και «στην έλλειψη ενός ανανεωμένου iPhone SE στο δεύτερο εξάμηνο του 2016», μεταδίδει το MacRumors.com. Αποδίδει δε την αύξηση των πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο του 2016 στην «αυξημένη ζήτηση για το iPhone SE».

    tech.in.gr

    Sports in

    Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

    Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Παρασκευή 26 Απριλίου 2024