Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Endgame 3: Oι κανόνες του παιχνιδιού»: Κερδίστε το τελευταίο βιβλίο της σειράς

«Endgame 3: Oι κανόνες του παιχνιδιού»: Κερδίστε το τελευταίο βιβλίο της σειράς

...

Ήρθαν πριν από 12.000 χρόνια. Κατέβηκαν από τον ουρανό μέσα σε καπνούς και φωτιά. δημιούργησαν την ανθρωπότητα και μας έδωσαν κανόνες για να ζήσουμε. Χρειάζονταν χρυσό και, για να τον πάρουν, έφτιαξαν τους πρώτους πολιτισμούς. Όταν πήραν αυτό που ήθελαν, έφυγαν. Προτού φύγουν, όμως, μας είπαν ότι κάποια μέρα θα επέστρεφαν και ότι τότε θα ξεκινούσε ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα καθόριζε το μέλλον μας. Αυτό είναι το Endgame…

Επί χιλιάδες χρόνια οι πολιτισμοί προετοιμάζονταν κρυφά. Οι δώδεκα αυθεντικοί πολιτισμοί της ανθρωπότητας.

Ο κάθε πολιτισμός έπρεπε να έχει πάντα έναν Παίκτη έτοιμο για όλα. Τον εκπαίδευε στα όπλα, στις γλώσσες, στην Ιστορία, στη μεταμφίεση, στον θάνατο. Οι δώδεκα Παίκτες είναι τα πάντα: δυνατοί, ευγενικοί, αδίστακτοι, πιστοί, έξυπνοι, ανόητοι, άσχημοι, λάγνοι, άστατοι, τεμπέληδες, αδύναμοι, όμορφοι, πληθωρικοί. Είναι καλοί και κακοί. Σαν εσάς. Σαν όλους μας. Αυτό είναι το Endgame…
Όταν αρχίσει το παιχνίδι, οι Παίκτες θα πρέπει να βρουν τρία κλειδιά. Τα κλειδιά βρίσκονται κάπου στη Γη. Ο μόνος κανόνας στο Endgame είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Όποιος βρει πρώτος τα κλειδιά κερδίζει το παιχνίδι.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα τον Οκτώβριο του 2014, όταν -με κομμένη την ανάσα- διαβάσαμε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Endgame των Τζέιμς Φρέι και Νιλς Τζόνσον-Σέλτον, το οποίο κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε 36 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Η περιπετειώδης αυτή σειρά φαντασίας, πέτυχε να κρατήσει το ενδιαφέρον και την αγωνία των αναγνωστών στο ζενίθ, αφού παράλληλα με την καταιγιστική πλοκή, οι fans της τριλογίας καλούνταν να λύσουν έναν «σούπερ γρίφο» -σε κάθε βιβλίο- με στοιχεία και αινίγματα διάσπαρτα στο κείμενο, ορισμένα από τα οποία οδηγούσαν τον αναγνώστη στο ίντερνετ, άλλα στον πραγματικό κόσμο, ενώ άλλα προκαλούσαν τη σκέψη του. Tα στοιχεία αυτά εμφανίζονταν με τη μορφή κειμένου ή ως οπτικές ενδείξεις, κρυπταλγόριθμοι, κωδικοί και/ή υπερσύνδεσμοι που οδηγούσαν σε αποτελέσματα αναζήτησης, αποτελέσματα εικόνας, γεωγραφικές συντεταγμένες, βίντεο στο YouTube, ανεξάρτητους δικτυακούς τόπους ή/και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός δε, πως όποιος κατάφερνε να λύσει το γρίφο κέρδιζε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Το ανελέητο κυνηγητό και ο αγωνιώδης αγώνας επιβίωσης για τους ήρωες του Endgame φτάνει στο τέλος του, με το τρίτο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας Endgame 3 – Oι κανόνες του παιχνιδιού που κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 24 Νοεμβρίου 2016 από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Όπως και στα προηγούμενα δυο βιβλία, οι αναγνώστες καλούνται να λύσουν το αίνιγμα για να κερδίσουν το έπαθλο ανέρχεται στο ποσό των 250.000 δολαρίων.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Endgame 3 – Oι κανόνες του παιχνιδιού». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Στο Κάλεσμα, ο kepler 22b είπε στους Παίκτες: «Οι κανόνες του Endgame είναι απλοί. Βρείτε τα κλειδιά με τη σειρά και φέρτε τα σ’ εμένα».
Για τη Σάρα, τον Ιάγκο, την Άσλινγκ, τον Μακάμπι, τη Σάρι, τον Αν και τον Χιλάλ, το Endgame έχει φτάσει στην τελική φάση. Το Κλειδί της Γης και το Κλειδί του Ουρανού έχουν βρεθεί και απομένει ένα: το Κλειδί του Ήλιου. Είναι το μοναδικό που μπορεί να βοηθήσει έναν Παίκτη να σώσει τον πολιτισμό του, ενώ οι υπόλοιποι θα χαθούν. Και μόνο ένας μπορεί να νικήσει.
Ίσως, όμως, οι κανόνες να μην είναι τόσο απλοί. Ίσως το kepler 22b να τους έχει διατυπώσει λάθος. Ίσως να υποτίμησε τους Παίκτες.

Δυτική Βεγγάλη, Ινδία
Ο Μακάμπι έχει το Κλειδί της Γης και το Κλειδί του Ουρανού και είναι αποφασισμένος να βρει το Κλειδί του Ήλιου. Παίζει για να κερδίσει. Αλλά στο Endgame όλα μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Καλκούτα, Ινδία
Ο Αν Λιου Παίζει για τον θάνατο. Τα τικ του έχουν επιστρέψει, το μυαλό τού παίζει περίεργα παιχνίδια. Σκοπός του είναι να σταματήσει το Endgame και να καταστρέψει τον κόσμο.

Σικίμ, Ινδία
Η Άσλινγκ, η Σάρα, ο Ιάγκο, η Σάρι και ο Χιλάλ έχουν την ίδια αποστολή• να σταματήσουν το Endgame. Το Κλειδί του Ήλιου δεν πρέπει να βρεθεί. Διότι γι’ αυτούς τους Παίκτες οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει.

Για όποιον λόγο κι αν Παίζουν, όμως, όλοι οι Παίκτες έχουν κάτι κοινό: είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Εδώ θα διαβάσετε τις πρώτες 51 σελίδες του βιβλίου.

Αυτό το βιβλίο είναι ένας γρίφος.
Αποκρυπτογραφήστε, αποκωδικοποιήστε και ερμηνεύστε.
Ψάξτε και αναζητήστε.
Αν αξίζετε, θα βρείτε.

Διαβάστε το βιβλίο.
Βρείτε τα στοιχεία.
Λύστε τον γρίφο.
Μόνο ένας θα κερδίσει.
Το Endgame είναι αληθινό.
Το Endgame τελειώνει.

Ο ΤΖΕΪΜΣ ΦΡΕΪ κατάγεται από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Και τα τέσσερα βιβλία του –A Million Little Pieces, My Friend Leonard, Bright Shiny Morning και The Final Testament of the Holy Bible– έχουν γίνει τεράστιες εμπορικές επιτυχίες διεθνώς.

O ΝΙΛΣ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΣΕΛΤΟΝ είναι ένας από τους συγγραφείς του μπεστ σέλερ No Angel: My Harrowing Undercover Journey to the Inner Circle of the Hells Angels. Είναι επίσης ο συγγραφέας της σειράς Full Fathom Five.

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τις εκδόσεις Ψυχογιός: Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, Αθήνα, τηλ.: 210 3618654.
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 1/12/2016.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024