Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 10 Νοεμβρίου και στη Γερμανία το Google Daydream View VR

Στις 10 Νοεμβρίου και στη Γερμανία το Google Daydream View VR

Στις 10 Νοεμβρίου θα αρχίσει να διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία η νέα, προσιτή κάσκα εικονικής πραγματικότητας της Google. Το Daydream View αλλά και άλλα, συμβατά με το Daydream, VR headset άλλων κατασκευαστών δεν είναι τόσο οικονομικό όπως το Cardboard από χαρτόνι, ούτε τόσο ακριβά όσο το Playstation VR και το Oculus Rift, απαιτεί όμως premium smartphone.

Στις 10 Νοεμβρίου θα αρχίσει να διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία η νέα, προσιτή κάσκα εικονικής πραγματικότητας της Google για smartphone με Android που συνοδεύεται από χειριστήριο.

Το Daydream View αλλά και άλλα, συμβατά με το Daydream, VR headset άλλων κατασκευαστών δεν είναι τόσο οικονομικό όπως το Google Cardboard από χαρτόνι (25 ευρώ ή λιγότερο), ούτε τόσο ακριβά όσο το Playstation VR και το Oculus Rift, απαιτεί όμως premium smartphone.

Προς το παρόν, το Google Daydream View θα πωλείται στην Γερμανία από την Deutsche Telecom αντί 69 ευρώ.

Προϋποθέτει την ύπαρξη είτε του Google Pixel ή, του Google Pixel XL, τα οποία στην Γερμανία πωλούνται αντί 759/899 ευρώ (32GB/128GB) ή 869/1009 ευρώ (μοντέλο Pixel XL, 32/128GB).

Επομένως, το κόστος μιας εισαγωγικής εμπειρίας στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας -η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το διαθέσιμο περιεχόμενο- είναι τουλάχιστον 828 ευρώ (σύμφωνα με τις τιμές για την Γερμανία).


Η Google αναμένεται να εμπλουτίσει τη λίστα των, συμβατών με την πλατφόρμα VR Daydream, smartphone, προς το παρόν πάντως έχει μόνο ένα: το δικό της Pixel.

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο, δηλαδή τι θα μπορούσε κανείς να βιώσει σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας φορώντας το Daydream View, η Google παραπέμπει σε βίντεο VR στο YouTube, στις εντυπωσιακές περιπλανήσεις σε αξιοθέατα ανά τον κόσμο με το Street View σε VR, σε ταινίες διαθέσιμες από το Play Store (όπως το VR animation Invasion), σε τίτλους παιχνιδιών όπως το
Need for Speed: No Limits VR, Home Run Derby: κ.ά.

{{{related}}}

tech.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024