Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lenovo Moto G4, G4 Plus, Play και Moto E3 στην Ελλάδα

Lenovo Moto G4, G4 Plus, Play και Moto E3 στην Ελλάδα

Η Lenovo φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες της απαιτητικής καθημερινότητάς σας με τέσσερις νέες συσκευές της σειράς Lenovo Moto με οθόνες 5 και 5,5 ιντσών.

Η Lenovo φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες της απαιτητικής καθημερινότητάς σας με τέσσερις νέες συσκευές της σειράς Lenovo Moto με οθόνες 5 και 5,5 ιντσών. «Από το πιο high end Lenovo Moto G4 Plus και το κομψό Lenovo Moto G4, έως το προηγμένο Lenovo Moto G4 Play και το πιο οικονομικό, αλλά εξίσου ισχυρό Lenovo Moto E3, η άριστη απόδοση παιχνιδιών και εφαρμογών θεωρείται δεδομένη και η μπαταρία μακράς διάρκειας ζωής εγγυημένη», ανακοινώνει ο κινέζος κατασκευαστής.

Όλα διαθέτουν προστασία «από σταγόνες και ατυχήματα που ενδέχεται να προκληθούν από νερό», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αδιάβροχα.

Lenovo Moto G4 Plus (με κόστος περίπου 300 ευρώ)

H Lenovo υποστηρίζει πως με το Lenovo Moto G⁴ Plus, θα έχετε τα χέρια σας μία επαγγελματικού επιπέδου κάμερα 16MP (με autofocus -laser και PDAF), με οθόνη 5.5’’ Full HD.
Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φτάσει τα 128GB με την προσθήκη microSD, το λειτουργικό του σύστημα είναι Android 6.0.1, Marshmallow και η μπαταρία είναι 3000 mAh -η συσκευή συνοδεύεται από φορτιστή TurboPower με τον οποίο σε 15 λεπτά παρέχεται αυτονομία 6 ωρών (αν και δεν διευκρινίζεται η χρήση -τηλεφωνία, βίντεο κ.λπ.).

Το Moto G⁴ Plus έχει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος.

Lenovo Moto G4 (περίπου 200 ευρώ)

Στο G4 με οθόνη Full HD 5,5’’, η Lenovo δίνει έμφαση στο «λεπτό σχεδιασμό, ιδανικό για να χωράει στην παλάμη σας και να το χειρίζεστε με το ένα σας χέρι». Βασίζεται σε οκταπύρηνο επεξεργαστή με 2GB RAM και δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύου 4G.

Η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 13MP και dual LED flash και η μπροστινή είναι ευρείας γωνίας 5MP selfie κάμερα. Το G4 δέχεται επίσης microSD έως 128GB.

Στο G4, ο φορτιστής TurboPower πωλείται ξεχωριστά.

Lenovo Moto G4 Play – 5», HD (περίπου 150 ευρώ)

Στο μοντέλο αυτό υπάρχει τσιπ NFC για ανέπαφες πληρωμές όπου αυτές υποστηρίζονται. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή, έχει 1GB RAM και μπορεί να αξιοποιήσει το 4G, η μνήμη επεκτείνεται έως και 128GB. Η πίσω κάμερα είναι 8MP με αυτόματη εστίαση, και μπροστά 5MP με επιλογές εφέ για βελτίωση χρωμάτων και ποιότητας της φωτογραφίας.

Lenovo Moto E3

Το Lenovo Moto E3 αποτελεί την πλέον οικονομική επιλογή (με τιμή περίπου 150 ευρώ), με οθόνη 5’’ και 4G. Έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM και Android 6.0, Marshmallow. Η πίσω κάμερα αυτόματης εστίασης είναι 8MP και η μπροστινή κάμερα 5MP με επιλογές εφέ για βελτίωση χρωμάτων και ποιότητας της φωτογραφίας. Η μπαταρία είναι 2800mAh.

tech.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024