Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημη πρώτη των smartphone HONOR στην Ελλάδα από την Huawei

Επίσημη πρώτη των smartphone HONOR στην Ελλάδα από την Huawei

Τα πρώτα smartphone με την επωνυμία HONOR αναμένονται στις 13 Οκτωβρίου 2016 στην ελληνική αγορά. Τα Honor απευθύνονται στη νέα γενιά, τη γενιά του Διαδικτύου, δηλώνει η Huawei.

Τα πρώτα smartphone με την επωνυμία HONOR αναμένονται στις 13 Οκτωβρίου 2016 στην ελληνική αγορά. Τα Honor απευθύνονται στη νέα γενιά, τη γενιά του Διαδικτύου, δηλώνει η Huawei.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία λανσάρει τα πρώτα δύο μοντέλα Honor σε ειδική εκδήλωση στο Public Συντάγματος το απόγευμα της Πέμπτης. Εκεί παρουσιάζονται το Honor 8 και Honor 7, τα οποία θα πωλούνται αντί 400 και 270 ευρώ αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να υπολείπονται σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ειδικά το Honor 8, θεωρείται το κορυφαίο smartphone της Honor, με το οποίο η φίρμα εστιάζει στην ταχύτητα.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor 8 είναι γνωστά:

  • Kirin 950 chipset

Το Honor 8 έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin (2,3GHz) και συν-επεξεργαστή i5 (1,8GHz), οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα αυξάνοντας τις ταχύτητες επεξεργασίας και βελτιώνοντας τους χρόνους απόκρισης και διάρκειας της μπαταρίας (4 x 2,3GHz).

  • 4GB RAM και 64GB ή 32GB onboard μνήμη, επεκτάσιμη στα 128 GB μέσω microSD
  • Μπαταρία 3000 mAh
  • Οθόνη 5,2 ιντσών Full-HD LTPS
  • Κύρια dual κάμερα 12MP (αισθητήρας RGB και μονόχρωμος που συλλαμβάνει περισσότερο φως, HDR mode, Slow-Mo, pro-mode κλπ.)
  • 8MP εμπρόσθια κάμερα

Το Honor 8 έχει dual-camera με δύο αισθητήρες 12 MP – έναν RGB για τη σύλληψη των χρωμάτων και έναν μονόχρωμο για τις λεπτομέρειες. Εκτός του οπτικού φίλτρου, ο μονόχρωμος αισθητήρας αιχμαλωτίζει τρεις φορές περισσότερο φως από το σύνηθες, βελτιώνοντας το δυναμικό εύρος της εικόνας και μειώνοντας το θόρυβο – ακόμη και στο σκοτάδι. Οι δύο αισθητήρες, επιτρέπουν επίσης στους φωτογράφους να χρησιμοποιούν διάφορα φίλτρα, από το να εστιάζουν μετά τη λήψη μέχρι την εμφάνιση του Bokeh effect.

Η κάμερα του Honor 8 υποστηρίζει ένα λειτουργίες και φίλτρα όπως το light painting και το beauty mode, τα πανοραμικά πλαίσια, η αργή κίνηση, το food mode, HDR, super night, και water mark. Η λειτουργία Perfect Selfie αφορά στην μπροστινή κάμερα 8MP και αφορά τη λήψη selfie. H Honor έχει προσθέσει στο Honor μια εργαλειοθήκη για βελτιώσεις σε κάθε φωτογραφία ή βίντεο.

Επιπρόσθετα, η συσκευή υποστηρίζει την ασύρματη δικτύωση Wi-Fi στα 2.4GHz και στα 5GHz, με ταχύτητα έως 150 Mbps.

Η Honor σημειώνει πως η φόρτιση γίνεται μέσω υποδοχής USB Type C, και επιτυγχάνει φόρτιση από το στο 47% της μπαταρίας σε μισή ώρα. Επίσης, η φόρτιση 10 λεπτών είναι αρκετή για «δύο ώρες τηλεφωνικής ομιλίας ή έξι ώρες μουσικής offline».

Τέλος, σε ότι αφορά στη σχεδίαση, η Honor αναφέρει ότι το Honor 8 το πίσω μέρος του τηλεφώνου έχει κατασκευαστεί από δεκαπέντε στρώματα γυαλιού, και με λιθογραφία και επιστρώσεις πλέγματος 3D, δημιουργήθηκε πλειάδα λεπτών πρισματικών γραμμών. Παρότι αόρατες στο ανθρώπινο μάτι, αυτές οι γραμμές δημιουργούν έντονα λαμπερά χρώματα, προκαλώντας μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία. Χάρη στις καμπύλες 2.5D, το κρύσταλλο έρχεται να ‘κουμπώσει’ άψογα με το μεταλλικό – κομμένο από διαμάντι – πλαίσιο, προσφέροντας μια εξαιρετική αίσθηση αφής και ταυτόχρονα λειτουργώντας προστατευτικά σε πιθανές πτώσεις ή σκληρές συνθήκες χειρισμού της συσκευής.

tech.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024