Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εργαστήριο για την Αναζήτηση Εργασίας σε Ημερίδα στο  Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού

Εργαστήριο για την Αναζήτηση Εργασίας σε Ημερίδα στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός θα βρεθούν από τις 11:00 έως τις 19:00 περιλαμβάνει επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό και θα διεξαχθούν εργαστήρια και θα δοθούν ομιλίες για την επιχειρηματικότητα και τις σύγχρονες τάσεις στην απασχόληση.  Το #JobDay Παπάγου-Χολαργού αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός θα βρεθούν από τις 11:00 έως τις 19:00 περιλαμβάνει επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό και θα διεξαχθούν εργαστήρια και θα δοθούν ομιλίες για την επιχειρηματικότητα και τις σύγχρονες τάσεις στην απασχόληση. Το #JobDay Παπάγου-Χολαργού αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Στόχος τους, η συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, η επικοινωνία και η δικτύωση όλων των συμμετεχόντων, η κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας, καθώς και η απόκτηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Αναλυτικότερα, το #JobDay Παπάγου-Χολαργού περιλαμβάνει τις Εταιρικές Συμμετοχές με stand στον «εκθεσιακό χώρο» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού. Εκεί εκπρόσωποι εταιριών, συμβούλων επιχειρήσεων θα διεξάγουν συνεντεύξεις, θα συναντήσουν το κοινό τους, θα ανταλλάξουν απόψεις, θα αφουγκραστούν ανάγκες, θα παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρίας τους.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν Workshop Αναζήτησης Εργασίας στο «Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αναζήτησης εργασίας, ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, elevator pitch – Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ και η αξία του Coaching στη λήψη αποφάσεων.

Το Συνεδριακό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στην «Αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης» όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές θα μιλήσουν για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα και για την επιχειρηματικότητα ως προοπτική.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση: Recruiting trends – Σύγχρονες τάσεις στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην «Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου» όπου θα εστιάσει στις σύγχρονες πρακτικές και στους αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης και επιλογής ταλαντούχου Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στις σχετικές προκλήσεις στον τομέα του HRM, με την υποστήριξη του HR Community.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/

tech.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024