Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Βρέθηκε 43χρονος κλεισμένος για 30 χρόνια στο σπίτι των γονιών του

Γερμανία: Βρέθηκε 43χρονος κλεισμένος για 30 χρόνια στο σπίτι των γονιών του

Απέναντι σε μία δραματική, αλλά ακόμη μυστηριώδη, υπόθεση έχει βρεθεί η αστυνομία της Βαυαρίας: Σε σπίτι στην περιοχή του Μπάιροϊτ βρέθηκε ένας 43χρονος που, όπως όλα δείχνουν, ήταν κλεισμένος για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του -περίπου 30 χρόνια- με τους γονείς του. Τα ίχνη του στον έξω κόσμο είχαν χαθεί στην αρχή του Γυμνασίου, αλλά η αστυνομία ακόμη διστάζει να μιλήσει για απελευθέρωση, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ήθελε να βγει από το σπίτι...

Απέναντι σε μία δραματική, αλλά ακόμη μυστηριώδη, υπόθεση έχει βρεθεί η αστυνομία της Βαυαρίας: Σε σπίτι στην περιοχή του Μπάιροϊτ βρέθηκε ένας 43χρονος που, όπως όλα δείχνουν, ήταν κλεισμένος για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του -περίπου 30 χρόνια- με τους γονείς του.

Τα ίχνη του στον έξω κόσμο είχαν χαθεί στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου, αλλά η αστυνομία ακόμη διστάζει να μιλήσει για απελευθέρωση, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ήθελε να βγει από το σπίτι…

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης, ο άνδρας δεν υποσιτιζόταν μεν αλλά «έδινε την εντύπωση παραμελημένου». Μεταφέρθηκε σε κλινική ώστε να εξεταστεί η σωματική και ψυχική του υγεία.

Οι δύο γονείς του βρίσκονται σήμερα στην ηλικία των περίπου 80 ετών. Αν και ακόμη δεν είναι σαφείς οι συνθήκες του εγκλεισμού του, σε βάρος τους γίνεται έρευνα για πρόκληση σωματικής βλάβης και πιθανή στέρηση ελευθερίας.

Ο άνδρας είχε βρεθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου, όμως οι ανακοινώσεις άργησαν να γίνουν επειδή η αστυνομία θεωρεί πιο πιθανό πως πρόκειται για «οικογενειακό δράμα παρά για έγκλημα».

Η αστυνομία οδηγήθηκε στο σπίτι έπειτα από πληροφορία, την προέλευση της οποίας δεν διευκρίνισε. Από τα λίγα στοιχεία που έδωσε, θέλοντας να προστατεύσει την ταυτότητα του 43χρονου, ήταν πως ο άνδρας είχε στην παιδική του ηλικία τελειώσει το Δημοτικό και είχε πάει για λίγο χρόνο και στο Γυμνάσιο.

«Κάπου τότε όμως, υποθέτουμε στην ηλικία των 13 ετών, εξέταση συμπέρανε ότι δεν ήταν ικανός για το σχολείο» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Γιούργκεν Στάτερ. Τότε χάθηκαν τα ίχνη του, έχοντας απλώς μείνει κανονικά καταγεγραμμένος στο δημοτολόγιο.

Ο Στάτερ σημείωσε ότι η αστυνομία δεν θέλει να μιλήσει για απελευθέρωση: «Μπορεί ο άνδρας απλά να το ήθελε έτσι» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024