Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνομιλήστε με το Messenger bot του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Συνομιλήστε με το Messenger bot του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανέπτυξε έναν μηχανισμό που απαντά σε κρίσιμες ερωτήσεις για τους ταξιδιώτες: ανακτά τις τρέχουσες πληροφορίες για την πτήση σας, τη μετακίνηση με μέσα μαζικής μεταφοράς, το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο και τις προσφορές των καταστημάτων του. Πρόκειται για το (Facebook) Messenger bot του ΑΤΗMessenger.

Tα bots είναι προγράμματα που επιτελούν ένα συγκεκριμένο έργο με αυτοματοποιημένο τρόπο χωρίς να είναι απαραίτητη η ανθρώπινη επέμβαση. Μπορούν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το smartphone μας, διότι, όσο θα εξελίσσονται, τόσο θα μειώνεται η χρήση πολλών διαφορετικών εφαρμογών. Με μια μικρή εντολή, θα είμαστε σε θέση να εκτελούμε όλα όσα θέλουμε.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανέπτυξε το δικό του bot για τις υπηρεσίες του αεροδρομίου. Το ΑΤΗ Messenger Bot είναι διαθέσιμο μέσω του Messenger: Για να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί του, αναζητήστε το @ATHMessenger από το πρόγραμμα επικοινωνίας.

Προς το παρόν, το bot του αεροδρομίου μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση για προγραμματισμένη πτήση, να διεκπεραιώσει την κράτηση θέσης στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, να αντλήσει τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς που οδηγούν στο αεροδρόμιο και να ενημερώσει τον ταξιδιώτη για τα καταστήματα και τις τρέχουσες προσφορές τους.

  • Για να αναζητήσετε την πτήση σας, πρέπει να πληκτρολογήσετε την εντολή flight info

«Στο αεροδρόμιο της Αθήνας επενδύουμε σημαντικά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και για το λόγο αυτό ερευνούμε, επεκτείνουμε και δημιουργούμε νέες καινοτόμες υπηρεσίες και το ATH Messenger bot είναι μία από αυτές. Το ATH Messenger είναι μία εφαρμογή, η οποία εκφράζει το πνεύμα της εποχής που ζητά ευκολία, διάδραση και άμεση πληροφορία», εξηγεί ο κ. Γιώργος Δημητριάδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Συστημάτων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών.

Ο Διεθνής Αερολιμένας δημοσιεύει το ακόλουθο επεξηγηματικό βίντεο για το Messenger Bot του:

{{{related}}}

tech.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024