Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Karma drone και κάμερες δράσης HERO5 με 1000 δολάρια παρουσιάζει η GoPro

Karma drone και κάμερες δράσης HERO5 με 1000 δολάρια παρουσιάζει η GoPro

H GoPro ανακοίνωσε νέα σειρά από κάμερες δράσης HERO5, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των οποίων είναι ότι μεταφέρουν στο cloud αντί συνδρομής το συναρπαστικό περιεχόμενό τους προς κοινοποίηση, υποστηρίζονται από πλήθος αξεσουάρ και στηριγμάτων με το Karma, ένα drone με στήριγμα για τη σταθεροποίηση της εικόνας κατά τη λήψη βίντεο, το εντυπωσιακότερο ανάμεσά τους.

H GoPro ανακοίνωσε δίπλα στην εντυπωσιακή λίμνη Τάχο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ νέα σειρά από κάμερες δράσης HERO5, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των οποίων είναι ότι μεταφέρουν στο cloud αντί μηνιαίας συνδρομής 5 δολαρίων το συναρπαστικό περιεχόμενό τους προς κοινοποίηση, υποστηρίζονται από πλήθος αξεσουάρ και στηριγμάτων με το Karma, ένα drone με στήριγμα για τη σταθεροποίηση της εικόνας κατά τη λήψη βίντεο, το εντυπωσιακότερο ανάμεσά τους.

Στις 2 Οκτωβρίου θα αρχίσει να κυκλοφορεί από τις ΗΠΑ η HERO5 Black αντί 400 περίπου δολαρίων και χαρακτηρίζεται από τον κατασκευαστή ως η πιο ισχυρή και εύχρηστη GoPro. Όταν φορτίζεται, γίνεται αυτόματα μεταφορά του περιεχομένου στο cloud. Η μηχανή ελέγχεται και με φωνητικές εντολές (σε επτά γλώσσες, όχι προς το παρόν τουλάχιστον στα ελληνικά), ενώ διαθέτει μόνο ένα κουμπί για την λήψη βίντεο (με ανάλυση 4Κ και ρυθμό 30 καρέ το δευτερόλεπτο, φωτογραφίες 12Mpixel). Η GoPRo HERO5 Black μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψεις στο νερό, σε βάθος έως και 10 μέτρων χωρίς προστατευτικό κάλλυμα. Η λήψη του ήχου είνια στερεοφωνική, με μείωση του θορύβου του αέρα. Η GoPro υπόσχεται σταθερό βίντεο «επαγγελματικού επιπέδου».

Παράλληλα κυκλοφορεί η GoPro HERO5 Session, η μικρότερη εκδοχή της HERO5 Black (φωτογραφίες 10Mpixel), αντί 300 περίπου δολαρίων.


To Karma της GoPro είναι το drone της GoPro στο οποίο προσαρτάται ένα από τα νέα μοντέλα HERO5 ή η προγενέστερη HERO4. Το σακίδιο του Karma (Karma case) περιλαμβάνει ένα ειδικό στήριγμα για την σταθεροποίηση της λήψης βίντεο (Karma grip) και τον Karma Controller, από τον οποίο γίνεται ο χειρισμός του drone και προβάλλεται στην 2 ιντσών οθόνη του ό,τι βλέπει το drone από ψηλά. Το drone διαθέτει GPS, η μπαταρία του αρκεί για λήψεις έως 20 λεπτά και δεν έχει τη δυνατότητα να σας ακολουθεί -μπορείτε να ορίσετε δύο σημεία τα οποία θα ακολουθήσει σε ευθεία γραμμή, να επιλέξετε να κοιτάει προς τα πάνω ανεβαίνοντας, ή να εστιάσει σε εσάς και να ανεβαίνει).

To Karma θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στις 23 Οκτωβρίου και θα πωλείται αντί 800 περίπου δολαρίων στις ΗΠΑ. Με την Hero5 Black, το πακέτο θα πωλείται στα 1100 δολάρια και με την Hero5 Session περίπου 1000 δολάρια, όταν το τελευταίο διατεθεί στις αρχές του 2017.

tech.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024