Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με έμφαση στην φωτογραφία, το βίντεο και τον ήχο λανσάρει η LG το V20

Με έμφαση στην φωτογραφία, το βίντεο και τον ήχο λανσάρει η LG το V20

Η LG παρουσίασε το V20, το νέο μοντέλο στη σειρά V προσθέτοντας λειτουργίες σταθερής λήψης εικόνων και βίντεο, εγγραφής ήχου χωρίς θόρυβο και ευρυγώνιους φακούς σε αμφότερες τις κάμερες του. Το V20 είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως με προεγκατεστημένο το Android 7.0 Nougat OS (και το νέο In Apps της Google).

Η LG παρουσίασε το V20, το νέο μοντέλο στη σειρά V προσθέτοντας λειτουργίες σταθερής λήψης εικόνων και βίντεο, εγγραφής ήχου χωρίς θόρυβο και ευρυγώνιους φακούς σε αμφότερες τις κάμερες του. Το V20 είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως με προεγκατεστημένο το Android 7.0 Nougat OS (και το νέο In Apps της Google).

Steady Record 2.0: To LG V20, εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 820 με X12 LTE, εισάγει τη λειτουργία Steady Record 2.0. Για να ελαχιστοποιήσει τις κουνημένες λήψεις, η LG αξιοποίησε την τεχνολογία ηλεκτρονικής σταθεροποίηση της εικόνας (έκδοση 3.0 Εlectronic Ιmage Stabilization-EIS) της Qualcomm Technologies. Tο λάθος στο συγχρονισμό μειώνεται σε μόλις 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου, σημειώνει ο κατασκευαστής, και συνεπικουρία της τεχνολογίας ψηφιακής σταθεροποίησης εικόνας (DIS), μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα του βίντεο κατά την επεξεργασία του, με την προσαρμογή αντικειμένων σε όλα τα καρέ και την ελαχιστοποίηση των στρεβλώσεων που προκαλούνται από το κλείστρο.

Hi-Fi Video Recording: Οι θόρυβοι του εξωτερικού περιβάλλοντος μειώνεται και καθαρίζει η εγγραφή ήχου από απόσταση με το Low Cut Filter (LCF) και το Limiter (LMT). Το πρώτο μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος, και το δεύτερο εστιάζει στη φωνή που ο χρήστης θέλει να καταγράψει. Το V20 καταγράφει επίσης ήχο με 24-bit/48 kHz Linear Pulse Code Modulation (LPCM) που χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό εξοπλισμό βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Hi-Fi Quad DAC: Το V20 είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που διαθέτει 32-bit Hi-Fi Quad ΕΑΒ, που τροφοδοτείται από την ESS Technology – τους σχεδιαστές της υψηλής απόδοσης για προϊόντα ήχου. Λειτουργεί με ESS SABRE ES9218, ενώ το Quad DAC του V20 προσφέρει καθαρότερο ήχο ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις και το θόρυβο από το εξωτερικό περιβάλλον μέχρι και 50%. Με ρύθμιση 75 σταδίων και ισορροπία στη διανομή ήχου από δεξιά και από αριστερά, καθώς και υποστήριξη για φορμά χωρίς απώλεια μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των FLAC, DSD, AIFF και ALAC, το V20 προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας σε κάθε ζεύγος ακουστικών.

Εγγραφή ήχου Υψηλής Ευκρίνειας: Το HD Audio Recorder αντιπροσωπεύει το επόμενο στάδιο της εγγραφής ήχου, σημειώνει η LG. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να αιχμαλωτίσουν ήχο «ποιότητας στούντιο ηχογράφησης» με ένα μεγαλύτερο εύρος δυναμικών συχνοτήτων από τρία μικρόφωνα AOP. Σε Studio Mode, ελέγχεται χειροκίνητα ο ήχος με πλήκτρα παρόμοια με αυτά που έχουν οι βιντεοκάμερες. Επιπλέον με τη χρήση ‘Music Recorded’ μπορεί να γίνει ηχογράφηση τραγουδιού ‘πάνω’ από την υπάρχουσα μουσική.

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω τις λειτουργίες ήχου και τον σχεδιασμό, η LG συνεχίζει τη συνεργασία της με την B&O PLAY. Το αποτέλεσμα στο LG V20 είναι ένας φυσικός, ισορροπημένος ήχος, αντανακλώντας την ακουστική φιλοσοφία της Β&O PLAY.

Εμπρόσθια/Πίσω κάμερα με ευρυγώνιο φακό: Η εμπρόσθια κάμερα 5 MP διαθέτει φακό 120 μοιρών και η πίσω κάμερα 8 MP φακό 135 μοιρών, ευρυγώνιους ώστε να καταγράφουν επαρκώς μια εκπληκτική θέα ή ένα γιγάντιο στάδιο. Ο βασικός φακός 75 μοιρών της συσκευής διαθέτει μεγάλο διάφραγμα και αιχμαλωτίζει λήψεις με 16 ΜP.

Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει τη λειτουργία Αυτόματης Λήψης, δηλαδή ο χρήστης μπορεί να τραβήξει selfie χωρίς να χρειαστεί να πατήσει το κουμπί του κλείστρου -αφού γίνει η αναγνώριση προσώπου και χαμόγελου, η λήψη γίνεται αυτόματα.

Hybrid Auto Focus: Την καθαρή εστίαση αναλαμβάνει η λειτουργία Hybrid Auto Focus (HAF) του V20, κάνοντας χρήση τριών μηχανισμών αυτόματης εστίασης: Laser Detection AF (LDAF), Phase Detection AF (PDAF) και Contrast AF (CAF). H συσκευή καθορίζει αυτόματα εάν η χρήση της πρώτης ή της δεύτερης είναι η καλύτερη για κάθε πλάνο και, στη συνέχεια, βελτιώνει την εστίαση με τη χρήση του Contrast AF.

Δευτερεύουσα οθόνη: Η LG έχει εισάγει από το V10 την ιδέα της δευτερεύουσας οθόνης, η οποία βρίσκεται πάνω από την κύρια οθόνη. Στο V20, η απόδοση της φωτεινότητας διπλασιάστηκε ενώ το μέγεθος της γραμματοσειράς μεγάλωσε κατά 50 τοις εκατό σε σχέση με το V10 με σκοπό οι χρήστες να βλέπουν εύκολα, με μια ματιά, ειδοποιήσεις και alerts κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, με τη λειτουργία Expandable Notifications, οι χρήστες μπορούν, με το πάτημα ενός κουμπιού στη δευτερεύουσα οθόνη, να μεγεθύνουν τις ειδοποιήσεις, να δουν μεγαλύτερα τα μηνύματα γρήγορα και να απαντήσουν ή να μοιραστούν πληροφορίες άμεσα.

LG UX 5.0+: Το LG V20 διαθέτει περιβάλλον εργασίας LG UX 5.0+, έχοντας στόχο να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη χρήση των λειτουργιών πολυμέσων για τους καταναλωτές. Το LG UX 5.0+ είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του LG UX 5.0 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο LG G5. Επιπλέον, είναι το πρώτο περιβάλλον εργασίας στον κόσμο που λειτουργεί σε Android 7.0 Nougat.

Το LG V20 προσφέρει επίσης τη λειτουργία Multi-window, επιτρέποντας την εμφάνιση δύο εφαρμογών ταυτόχρονα σε μια χωρισμένη οθόνη, με σκοπό να μπορούν οι χρήστες να μεταφέρουν κείμενο, φωτογραφίες και αρχεία από μία εφαρμογή σε άλλη. Οι συγκεκριμένες δυνατότητες, σε συνδυασμό με την κύρια οθόνη IPS Quantum 5,7 ιντσών, προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές από πλευράς multitasking στους χρήστες, υπόσχεται η LG.

In Apps: Το LG V20 είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο που περιλαμβάνει τη λειτουργία In Apps της Google. Η νέα λειτουργία αναζήτησης που εμφανίζεται στην εφαρμογή της Google, βοηθά τους χρήστες να βρουν περιεχόμενο όχι μόνο από τις ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως τις επαφές, τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα κειμένου και τις φωτογραφίες, αλλά και από τις εφαρμογές που έχουν εγκαταστήσει. Επίσης τους επιτρέπει να ανακαλύψουν εφαρμογές τις οποίες είχαν χρησιμοποιήσει πρόσφατα, ανθρώπους για να έρθουν σε επαφή, μηνύματα ή δραστηριότητες σε εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν κάποια εντολή.

Υψηλής ποιότητας υλικά: Η LG, για να προσδώσει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στη συσκευή αλλά και να δημιουργήσει μια ανθεκτική δομή, χρησιμοποίησε ελαφρύ αλουμίνιο μαζί με ένα νέο υλικό που βασίζεται στο πυρίτιο. Το μέταλλο AL6013, που χρησιμοποιείται σε αεροσκάφη, ιστιοφόρα και ποδήλατα βουνού, επιλέχθηκε για να καλύψει το πίσω μέρος του τηλεφώνου, λόγω της ανθεκτικότητας και του μικρού βάρους του. Σε περίπτωση που πέσει η συσκευή, το επάνω και το κάτω μέρος του τηλεφώνου είναι εξοπλισμένα με πολυκαρβονικού πυριτίου (Si-PC) για να προστατεύονται από τις φθορές. Αυτό το καινοτόμο υλικό, που χρησιμοποιείται σε κράνη, μειώνει τους κραδασμούς περισσότερο από 20% σε σύγκριση με τα συμβατικά υλικά.

Το LG V20 επίσης έχει περάσει τη δοκιμή πτώσης MIL-STD 810G Transit, η οποία διενεργήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ. Η δοκιμή προσδιόρισε ότι το V20 θα μπορούσε να αντέξει τους κραδασμούς και να εξακολουθεί να λειτουργεί, πέφτοντας επανειλημμένα από ύψος 1,2 μέτρων, ανεξάρτητα από τη θέση προσγείωσης (μπροστά ή πίσω όψη, πλευρές και γωνίες).

«Το LG V20, αξιοποιώντας τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες ήχου και video της σειράς συσκευών V, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους πελάτες μας μια περισσότερο δυναμική εμπειρία», δήλωσε ο δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος της εταιρείας LG Electronics and Mobile Communications. «Με το LG V20, προσφέρουμε στους χρήστες περισσότερες επιλογές από τα χαρακτηριστικά που προτιμούν να διαθέτουν και λιγότερες από όσα δε χρειάζονται, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία ενός νέου προτύπου για τη σχεδίαση ενός premium smartphone».

Η συσκευή LG V20 θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Κορέας από το Σεπτέμβριο ενώ κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών θα διατεθεί και στις υπόλοιπες αγορές. Πληροφορίες σχετικά με τις υπόλοιπες αγορές και την ημερομηνία διάθεσής της σε κάθε μια από αυτές θα ανακοινωθούν τοπικά.

tech.in.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024