Η WIND πρόσθεσε στις προτάσεις της για σύνδεση στο Διαδίκτυο το SIMPLEfi, μια υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους χρειάζονται σταθερή και γρήγορη πρόσβαση από διαφορετικά σημεία, ανάλογη με αυτή της σταθερής ευρυζωνικής πρόσβασης, χωρίς να απαιτείται σταθερή τηλεφωνική σύνδεση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας SimpleFi είναι να υπάρχει indoor κάλυψη 4G από το δίκτυο της WIND, κάτι το οποίο καλείται να ελέγξει ο χρήστης εισάγοντας την οδό του προορισμού του από το wind.gr/simplefi.

Ο χρήστης καλείται να εγγραφεί συνδρομητής στην υπηρεσία αγοράζοντας το πακέτο που περιλαμβάνει router με δύο εξωτερικές κεραίες 4G LTE και την αντίστοιχη κάρτα SIM για την σύνδεση μέσω του δικτύου 4G της WIND, όπου υπάρχει κάλυψη.

Εάν ο χρήστης δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει συνεχώς το δίκτυο, τότε προτείνεται το πρόγραμμα με τέλος ενεργοποίησης και ενσωματωμένης χρήσης 50GB (ετήσια) με χρέωση 200 ευρώ (σε προσφορά 100 ευρώ) και μηνιαία χρέωση τουλάχιστον 2 ευρώ για 300ΜΒ κίνηση ανά μήνα. Για επιπλέον κίνηση για 30 ημέρες, η WIND χρεώνει ως καλοκαιρινή προσφορά 5 ευρώ για 2GB επιπλέον, 10 ευρώ για 5GB και 20 ευρώ για 20GB επιπλέον, GB τα οποία ο συνδρομητής καλείται να προσθέσει διαδικτυακά από την υπηρεσία myWIND.

Η δεύτερη πρόταση της WIND απευθύνεται σε χρήστες που δεν χρειάζονται συνεχή πρόσβαση στο Διαδίκτυο -τότε το SIMPLEfi παρέχεται με συνδρομή 30 ευρώ το μήνα για 30GB κίνηση δεδομένων το μήνα.

tech.in.gr