Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από ληστής... μοντέλο: Ο Τζέρεμι Μικς υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο

Από ληστής… μοντέλο: Ο Τζέρεμι Μικς υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο

Το πρώτο του συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων υπέγραψε ο Τζέρεμι Μικς ο οποίος είχε συλληφθεί για ληστείες το 2014. Μια φωτογραφία του 32χρονου που ανέβασε στο Facebook το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον, στην βόρεια Καλιφόρνια όταν συνελήφθη, ήταν αρκετή για να τον κάνει διάσημο μέσα σε μια νύχτα.

Το πρώτο του συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων υπέγραψε ο Τζέρεμι Μικς ο οποίος είχε συλληφθεί για ληστείες το 2014.

Μια φωτογραφία του 32χρονου που ανέβασε στο Facebook το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον, στην βόρεια Καλιφόρνια όταν συνελήφθη, ήταν αρκετή για να συγκεντρώσει πάνω από 95.000 «likes» και να γίνει χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα πρακτορεία μοντέλων έκαναν ουρές για τον γαλανομάτη ληστή με τις μοναδικές γωνίες προσώπου. Όμως, ο Τζέρεμι έπρεπε πρώτα να εκτίσει την ποινή του, δηλαδή 27 μήνες στη φυλακή.

Πρόσφατα αποφυλακίστηκε και πλέον το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Ήδη, ο σέξι ληστής υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Για να το γιορτάσει ανέβασε στο Instagram, όπου τον ακολουθούν 351.000 άτομα, μια εικόνα από την πρώτη επαγγελματική του φωτογράφιση.

Παράλληλα, έστειλε κι ένα μήνυμα: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους εσάς για την αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές σας. Είμαι ευγνώμων για ό,τι βρίσκεται μπροστά μου» ανέφερε ο 32χρονος.

Όπως φαίνεται, ο Τζέρεμι Μικς έχει «όλο το πακέτο» για μια επιτυχημένη καριέρα: Εμφάνιση, καλές δημόσιες σχέσεις και μια ωραία ιστορία για να τον συνοδεύει…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024