Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το μικρό Xbox One S;

Αυτό είναι το μικρό Xbox One S;

H Microsoft αναμένεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια μιας νέας έκδοσης της παιχνιδομηχανής Xbox One, η οποία ήδη διέρρευσε ότι θα έχει σχεδόν το μισό μέγεθος και θα αξιοποιεί τις νέες τηλεοράσεις HDR 4K, με μεγαλύτερη αντίθεση και ευρύτερη παλέττα χρωμάτων.

H Microsoft αναμένεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια μιας νέας, λευκής, έκδοσης της παιχνιδομηχανής Xbox One, η οποία ήδη διέρρευσε ότι θα καταλαμβάνει το 40% του χώρου που απαιτούσε το Xbox One και θα αξιοποιεί τις νέες τηλεοράσεις HDR 4K, με μεγαλύτερη αντίθεση και ευρύτερη παλέττα χρωμάτων.

Οι αναφορές στο νέο Xbox One γίνονται με την ονομασία Xbox One S (ίσως από το Small για το κατά 40% μικρότερο σε όγκο Xbox One). Ελάχιστα ουσιαστικά τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν γίνει γνωστά (2TB δίσκος, Blu-ray), εκτός από το ότι θα αξιοποιεί τις τηλεοράσεις 4K και ότι θα υποστηρίζει το HDR -όρος που αναφέρεται πρωτίστως στην υποστηριζόμενη αντίθεση των χρωμάτων και στην ακριβέστερη απόδοση πλήθους χρωμάτων. Οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται ως λεζάντα σε μια φωτογραφία ενός «λευκού Xbox One S» στο http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1232191

Επίσης, η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο χειριστήριο για το Xbox One στην μεγάλη έκθεση της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών Electronic Entertainment Expo, γνωστή ως Ε3.

Διαβάστε επίσης:


tech.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024