Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επαναπροβολή προγράμματος και ενοικίαση ταινιών για τους συνδρομητές της υβριδικής OTE TV

Επαναπροβολή προγράμματος και ενοικίαση ταινιών για τους συνδρομητές της υβριδικής OTE TV

Εντός του Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσει και σταδιακά να ολοκληρωθεί η απομακρυσμένη μετάβαση του συνόλου των συνδρομητών της δορυφορικής υπηρεσίας τηλεόρασης OTE TV σε ένα νέο περιβάλλον που θα επιτρέψει σε οικιακούς πελάτες OTE TV Μέσω Δορυφόρου την πρόσβαση στις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema On Demand και OTE Replay TV.

Εντός του Ιουνίου, θα αρχίσει να μεταβαίνει το σύνολο των συνδρομητών της δορυφορικής υπηρεσίας τηλεόρασης OTE TV σε ένα νέο περιβάλλον που θα τους επιτρέψει την πρόσβαση στις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema On Demand και OTE Replay TV, υπηρεσίες διαθέσιμες μέχρι πρότεινος μόνο στους οικιακούς πελάτες τηλεόρασης μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης xDSL.

Η υβριδική πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV να συνδέουν τον αποκωδικοποιητή τους με το router της DSL σύνδεσής τους -οποιουδήποτε παρόχου- και να απολαμβάνουν όλες τις διαδραστικές υπηρεσίες, και συγκεκριμένα:

  • Να σταματούν το live πρόγραμμα και να γυρίζουν τον χρόνο πίσω έως 48 ώρες, μέσα από την υπηρεσία OTE REPLAY TV, που είναι διαθέσιμη για περισσότερα από 30 κανάλια.
  • Να νοικιάζουν ταινίες σε πρώτη προβολή από όλα τα μεγάλα στούντιο, σε ανάλυση HD, μέσω της υπηρεσίας OTE CINEMA ON DEMAND.
  • Να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Από το τέλος Ιουνίου, μέσω του ΟΤΕ TV GO, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές απομακρυσμένα, όπου και αν βρίσκονται (remote PVR). Το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η διάθεση της λεγόμενης «on demand ταινιοθήκης«, όπου οι υβριδικοί συνδρομητές θα μπορούν, δωρεάν, να επιλέγουν μέσα από μία πλούσια λίστα τίτλων και να απολαμβάνουν ταινίες, ξένες σειρές, αλλά και ντοκιμαντέρ, μόλις προβληθούν στα κανάλια της πλατφόρμας.

Η μετάβαση θα γίνει μέσω ειδικού λογισμικού που θα αναβαθμίσει αυτόματα τους αποκωδικοποιητές τους (η υπηρεσία διαθέτει υβριδικούς αποκωδικοποιητές στους πελάτες από την 1η Φεβρουαρίου). Η μετάβαση στο νέο περιβάλλον, ξεκίνησε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους και σήμερα έχουν μεταβεί σε αυτό 100.000 συνδρομητές. O ΟΤΕ TV σημειώνει πως είναι ο πρώτος πάροχος που εισήγαγε την hybrid εμπειρία στην Ελλάδα και από τους πρώτους παγκοσμίως που αναβαθμίζει όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του απομακρυσμένα.

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024