Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόλος στο Χόλιγουντ για «τον πιο μοναχικό σκύλο της Βρετανίας»

Ρόλος στο Χόλιγουντ για «τον πιο μοναχικό σκύλο της Βρετανίας»

Ο σκηνοθέτης των mega-μπλοκμπάστερ, Μάικλ Μπέι, αποφάσισε να δώσει ρόλο στη νέα ταινία Transformers στην Φρέγια, ένα επιληπτικό μπουλ τεριέ που έχει περάσει όλη της τη ζωή σε καταφύγιο ζώων. Η Φρέγια έγινε γνωστή όταν η Mirror την αποκάλεσε τον «πιο μοναχικό σκύλο της Βρετανίας» και σημείωσε ότι έχει γνωρίσει την απόρριψη 18.000 φορές μέσα σε διάστημα έξι ετών.

Ο σκηνοθέτης των mega-μπλοκμπάστερ, Μάικλ Μπέι, αποφάσισε να δώσει ρόλο στη νέα ταινία Transformers στην Φρέγια, ένα επιληπτικό μπουλ τεριέ που έχει περάσει όλη της τη ζωή σε καταφύγιο ζώων.

Η Φρέγια έγινε γνωστή όταν η Mirror την αποκάλεσε τον «πιο μοναχικό σκύλο της Βρετανίας» και σημείωσε ότι έχει γνωρίσει την απόρριψη 18.000 φορές μέσα σε διάστημα έξι ετών.

Ο Μπέι, σκηνοθέτης ταινιών όπως τα Bad Boys, Pearl Harbor και Αρμαγεδδών αποφάσισε να δώσει ρόλο στην Φρέγια στην πέμπτη περιπέτεια των Transformers με τίτλο Transformers: The Last Knight.

Ο άτυχος σκύλος έχει περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή στο καταφύγιο ζώων. Έφτασε εκεί όταν ήταν μόλις έξι μηνών και στη διάρκεια των έξι ετών που ακολούθησαν, έχει περάσει από τα χέρια πολλών ιδιοκτητών.

Το καταφύγιο που τη φιλοξενεί κάνει λόγο για ένα «γλυκό και φιλικό» πλάσμα.

Ο Μπέι, ο οποίος έχει δύο μπουλμαστίφ, ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Twitter, όχι μόνο ότι «προσλαμβάνει» τη Φρέγια, αλλά και ότι πρόκειται να ψάξει να της βρει σπίτι. Εάν δεν τα καταφέρει, ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι η Φρέγια θα πάει να μείνει μαζί του, σε ένα από τα σπίτια που διατηρεί σε Λος Άντζελες και Μαϊάμι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024