Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kinder έκπληξη: Το ξενοφοβικό Pegida έπεσε σε... γερμανική παγίδα

Kinder έκπληξη: Το ξενοφοβικό Pegida έπεσε σε… γερμανική παγίδα

Την οργή μελών του αντι-ισλαμικού κινήματος Pegida προκάλεσε η εμφάνιση στα καταστήματος γνωστού προϊόντος της Kinder, όπου στη συσκευασία εικονίζονταν μικρά παιδιά με... σκούρο χρώμα, αντί των συνηθισμένων ξανθών. Όμως έπεσαν στην παγίδα...

Την οργή μελών του αντι-ισλαμικού κινήματος Pegida προκάλεσε η εμφάνιση στα καταστήματος γνωστού προϊόντος της Kinder, όπου στη συσκευασία εικονίζονταν μικρά παιδιά με… σκούρο χρώμα, αντί των συνηθισμένων ξανθών.

«Τίποτα δεν τους σταματά: Τι θα κάνουν μετά;» αναρωτήθηκε ο οπαδός του κινήματος, ανεβάζοντας φωτό στο Facebook (φωτό από το BBC).

Όπως γράφει το BBC, τα σχόλια από κάτω, έδιναν και έπαιρναν: διάφοροι αναρωτήθηκαν αν οι Τούρκοι για παράδειγμα θα έβαζαν παιδάκια από τη Γερμανία σε δικά τους προϊόντα.

Ωστόσο, η εταιρεία ξεκαθάρισε δύο πράγματα: πρώτον, δεν ανέχεται την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, και δεύτερον, τα… σκούρα παιδάκια που τόσο ενόχλησαν είναι οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Γερμανίας σε νεαρή ηλικία: Ο Μπόατενγκ και ο Γκεντογκάν.

Είναι μια νέα εκστρατεία της εταιρείας, λόγω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Euro 2016), το οποίο γίνεται στην Γαλλία.

Mάλιστα, η εταιρεία κάνει και έναν διαγωνισμό: μαντέψτε ποιο παιδάκι είναι ο σημερινός ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και κερδίστε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024