Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο 10χρονος Σαντιάγο έχει ένα πόδι, δύο πατερίτσες και μεγάλη καρδιά

Ο 10χρονος Σαντιάγο έχει ένα πόδι, δύο πατερίτσες και μεγάλη καρδιά

O Σαντιάγο Φρέτες είναι ένας ξεχωριστός μπόμπιρας από την Αργεντινή. Ένα πρόβλημα κατά τη γέννησή του είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει με ένα πόδι. Αυτό δεν τον εμπόδισε ποτέ να παίξει ποδόσφαιρο. Και όταν ήρθε η ώρα να θαυμάσει ένα μεγάλο όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μοιράστηκε τη χαρά με τον κολλητό του, χάρη στις πατερίτσες του.

O Σαντιάγο Φρέτες είναι ένας ξεχωριστός μπόμπιρας από την Αργεντινή. Ένα πρόβλημα κατά τη γέννησή του είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει με ένα πόδι.

Αυτό δεν τον εμπόδισε ποτέ να παίξει ποδόσφαιρο. Αρκεί να δει κανείς τα βίντεο που ανεβάζει η μητέρα του στον λογαριασμό της στο Twitter (@sabribonomo) για να δει πώς βάζει τα γκολ και με το ένα πόδι. Κάνει και τάε κβο ντο. Τίποτα δεν τον σταματά.

Τις προάλλες η Αργεντινή έζησε μια μεγάλη στιγμή: ένα μεγάλο όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με καριέρα στην Ιταλία, ο Ντιέγκο Μιλίτο, επέστρεψε στα γήπεδα της χώρας του, συγκεκριμένα στην Ρασίνγκ Κλαμπ για να κλείσει την καριέρα του. Είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε το 1999.

Ο μικρός Σαντιάγο δεν μπορούσε να χάσει τη στιγμή. Πήρε έναν φίλο του και στάθηκαν στα πλαϊνά του γηπέδου για να τον δουν.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι μπόμπιρες δεν έβλεπαν καλά. Και έτσι προέκυψε αυτό το στιγμιότυπο, εντελώς αυθόρμητα όπως ο ίδιος είπε μετά: Ο Σαντιάγκο ανέβηκε στην πατερίτσα του και δάνεισε την άλλη στον φίλο του για να κάνει το ίδιο.

Η εικόνα έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

«Εγώ μια χαρά έβλεπα τον Μιλίτο να κάνει προπόνηση, αλλά ο φίλος μου δεν έφτανε. Χοροπηδούσε μήπως και δει κάτι, οπότε του δάνεισα τη μία πατερίτσα» δήλωσε αργότερα ο 10χρονος σε εφημερίδα της πατρίδας του.

«Είναι ζωηρό παιδί. Μεγάλωσε με ένα πόδι και του μάθαμε από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να φροντίζει τον εαυτό του. Ποτέ δεν παραπονέθηκε, ποτέ δεν είχε πρόβλημα στο σχολείο, ίσως με τα αγγλικά ένα μικρό πρόβλημα» λέει με χιούμορ η μητέρα του.

Κάποτε ο Σαντιάγο την ρώτησε για το θέμα του. «Του είπα ότι κάποια παιδιά γεννιούνται με μεγάλα αφτιά, κάποια δεν έχουν ύψος, εσύ γεννήθηκες έτσι» εξηγεί.

Και δεν τον σταματά τίποτα, όπως φαίνεται.

Επιμέλεια: Απόστολος Ρουμπάνης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024