Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
UE Roll 2: Hχεία στα 30μ, με προστασία στο νερό, από την Ultimate Ears

UE Roll 2: Hχεία στα 30μ, με προστασία στο νερό, από την Ultimate Ears

H Ultimate Ears λανσάρει το UE ROLL 2, τη δεύτερη γενιά ασύρματων φορητών ηχείων «που λειτουργούν οπουδήποτε». Ξεκινώντας με το UE BOOM το 2013 και φτάνοντας στο UE ROLL 2, η εταιρεία διαθέτει ηχεία Bluetoοth κατάλληλα για την παραλία και το ταξίδι. Η ένταση μπορεί να αυξηθεί κατά 15 τοις εκατό περισσότερο και η εμβέλεια της ασύρματης μετάδοσης αυξήθηκε στα 30 μέτρα.

H Ultimate Ears λανσάρει το UE ROLL 2, τη δεύτερη γενιά ασύρματων φορητών ηχείων «που λειτουργούν οπουδήποτε». Ξεκινώντας με το UE BOOM το 2013 και φτάνοντας στο UE ROLL 2, η εταιρεία διαθέτει ηχεία Bluetoοth κατάλληλα για την παραλία και το ταξίδι. Η ένταση μπορεί να αυξηθεί κατά 15 τοις εκατό περισσότερο και η εμβέλεια της ασύρματης μετάδοσης αυξήθηκε στα 30 μέτρα. Η κομψή σχεδίαση σε σχήμα δίσκου του αυθεντικού UE ROLL διατηρείται και στο UE ROLL 2, το οποίο ζυγίζει περίπου 230 γραμμάρια και παρέχει δυνατότερο ήχο χωρίς αύξηση του μεγέθους ή επιπλέον όγκο.

Το μικρό και ελαφρύ αυτό ηχείο είναι εξοπλισμένο με έναν ελαστικό ιμάντα σε σχήμα βρόχου για να το δέσετε στο σακίδιο, τη ζώνη ή το ποδήλατό σας. Είναι αδιάβροχο (με πιστοποίηση IPx7), ανθεκτικό σε πτώσεις και έχει κατασκευαστεί ώστε να αντέχει τις δονήσεις παρέχοντας, παράλληλα, άψογο ήχο.

«Χάρη στον ελαστικό ιμάντα σε σχήμα βρόχου, το UE ROLL είναι το πιο φορητό, βολικό και ευέλικτο ηχείο της οικογένειας προϊόντων μας», αναφέρει η Charlotte Johs, Γενική Διευθύντρια της Ultimate Ears. «Κανένα άλλο ηχείο δεν έχει ό,τι χρειάζεται για να το κρεμάσει ο χρήστης στο ντους, να το πάρει μαζί του στην πισίνα ή να το δέσει στο ποδήλατό του.

Το UE ROLL 2 συνοδεύεται από το σωσίβιο UE Floatie, ώστε το ηχείο σας να μπορεί να επιπλέει μαζί σας στην πισίνα, ενώ διασκεδάζετε στο πάρτι σας.

Το UE ROLL 2 αναμένεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 99 €.

tech.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024