Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τι μεταδίδουν live χρήστες του Facebook ανά τον κόσμο

Δείτε τι μεταδίδουν live χρήστες του Facebook ανά τον κόσμο

Αρκεί να επισκεφτείτε το Facebook Live Map, έναν παγκόσμιο χάρτη στον οποίο επισημαίνονται με μπλε κουκίδες οι περιοχές από τις οποίες γίνεται ζωντανή δημόσια μετάδοση -από ειδησεογραφικά κανάλια, πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα από διάφορους τομείς, αλλά και απλούς χρήστες.

Αρκεί να επισκεφτείτε το Facebook Live Map, έναν παγκόσμιο χάρτη στον οποίο προστίθενται δυναμικά μπλε κουκίδες στις περιοχές από τις οποίες γίνεται τώρα ζωντανή δημόσια μετάδοση -από ειδησεογραφικά κανάλια, πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα από διάφορους τομείς, αλλά και απλούς χρήστες, με ποικίλο περιεχόμενο και ενδιαφέρον.

Facebook Live Map: https://www.facebook.com/livemap/

Από την Ελλάδα, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είδαμε δύο-τρεις (φανερά δοκιμαστικές) μεταδόσεις -μια από μια εταιρεία ανακατασκευών την ώρα εργασιών και δυο ακόμα από νεαρά παιδιά σε καφετέριες. Οι χρήστες που μεταδίδουν μπορούν να δουν πόσοι τους παρακολουθούν και δέχονται μηνύματα. Στο χάρτη εμφανίζονται επίσης οι γραμμές που ενώνουν εκείνους που μεταδίδουν με εκείνους που παρακολουθούν ένα live stream, όχι όμως στις «τελείες» όπου ο αριθμός εκείνων που παρακολουθούν είναι μικρός (μονοψήφιος)

Το Facebook Live Video είναι η υπηρεσία με την οποία η Facebook Inc. επιχειρεί να ανταγωνιστεί το Periscope, την πλέον δημοφιλή σήμερα υπηρεσία live video streaming, της Twitter Inc.

Ανθή Παναγιωτάκη, @anthi

tech.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024