Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίλι Ρόουζ: Η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί

Λίλι Ρόουζ: Η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί

Το ντεμπούτο της στις Κάννες έκανε η 16χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συντρόφου του, Βανέσα Παραντί. Η Λίλι Ρόουζ που μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της -με λίγη από τη γοητεία του πατέρα της- μετέβη στις Κάννες για να παρουσιάσει την ταινία της The Dancer, όπου ερμηνεύει την Ισιδώρα Ντάνκαν. Φωτογραφίες

Το ντεμπούτο της στις Κάννες έκανε η 16χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συντρόφου του, Βανέσα Παραντί.

Η Λίλι Ρόουζ που μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της -με λίγη από τη γοητεία του πατέρα της- μετέβη στις Κάννες για να παρουσιάσει την ταινία της The Dancer, όπου ερμηνεύει την Ισιδώρα Ντάνκαν.

Η νεαρή ηθοποιός είπε για τον ρόλο: «Αφέθηκα και απλά χόρεψα. Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα αυτό».

Η μητέρα της, Βανέσα Παραντί βρίσκεται και εκείνη στις Κάννες και συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Αφού εργάστηκε ως μοντέλο και μάλιστα δούλεψε και σε καμπάνια της Chanel, η Λίλι Ρόουζ αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η πρώτη ταινία της Λίλι Ρόουζ ήταν το «Yoga Hosers» του Κέβιν Σμιθ, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον πατέρα της, Τζόνι Ντεπ.

«Το πιο διασκεδαστικό στο να γυρίζω την ταινία ήταν το ότι είχα τη δυνατότητα να μάθω και να βιώσω τα πάντα για πρώτη φορά με ανθρώπους που αγαπώ και θαυμάζω» είπε. «Έμαθα τόσα πολλά σε αυτή την ταινία» πρόσθεσε η Λίλι Ρόουζ.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί έγιναν ζευγάρι το 1998. Έναν χρόνο αργότερα, γεννήθηκε η κόρη του ζευγαριού Λίλι Ρόουζ, ενώ ο γιος του ζευγαριού, Τζον «Τζακ» Κρίστοφερ Ντεπ γεννήθηκε το 2002.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο Τζόνι Ντεπ είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βανέσα Παραντί και ο Τζόνι Ντεπ έγραψαν μέχρι και τραγούδι για αυτή. Πρόκειται για μία μπαλάντα που τραγουδούσαν στην κόρη τους για να την κοιμίσουν. Οι φήμες θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να γράφει τη μουσική και τη Βανέσα Παραντί τους στίχους.

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός έχει τατουάζ με το όνομα της κόρης του στο στήθος του.

To 2015 κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Λίλι Ρόουζ αποκάλυψε ότι είναι bisexual επειδή συμμετείχε σε μία καμπάνια που απευθύνεται στην gay κοινότητα. Έναν χρόνο μετά η ίδια είπε ότι ήθελε να συμμετάσχει γιατί στηρίζει το να μη χρειαστεί κάποιος να ορίζει την σεξουαλικότητα και όχι επειδή επιθυμούσε να προβεί σε αποκαλύψεις για την δική της σεξουαλική ζωή -όπως πολλοί έσπευσαν να υποθέσουν.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024