Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιόσκα Φίσερ στην Αθήνα «για τους πυλώνες της ανάπτυξης στην Ελλάδα»

Ο Γιόσκα Φίσερ στην Αθήνα «για τους πυλώνες της ανάπτυξης στην Ελλάδα»

Ο Joschka Fischer, πρώην Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, έρχεται στην Αθήνα στις 26 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων. Στην ομιλία του, θα αναλύσει την τρέχουσα κατάσταση στον ευρωπαϊκό χώρο, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και θα προτείνει τρόπους με τους οποίους η χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην ανάπτυξη.

Η SAP Hellas σε συνεργασία με τον Economist διοργανώνει το Intelligent Leaders’ Summit με θέμα «Oxygenating the future through digital strategy”. Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο Joschka Fischer, πρώην Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με την ομιλία του ο διακεκριμένος ελληνο-αμερικανός επιστήμονας, Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής, Head Emeritus and Principal Staff, Principal Investigator, NASA: Voyager 1, 2 LECP, Cassini-MIMI, applied physics laboratory, Johns Hopkins University, ο οποίος θα μιλήσει για την καινοτομία και τον στρατηγικό σχεδιασμό ως το κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη.

Σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν οι τελευταίες εξελίξεις στον ψηφιακό κόσμο, θα αναλύσουν πώς αυτές μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, αλλά και πώς η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της Ελλάδας. Μερικά από τα ερωτήματα τα οποία φιλοδοξούν οι διοργανωτές να απαντηθούν είναι:

  • Ποιοι είναι οι πυλώνες που οδηγούν στην ανάπτυξη;
  • Με ποιες ενέργειες οι διευθύνοντες σύμβουλοι μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία μιας επιχείρησης;
  • Πώς μπορεί να ενδυναμωθεί περαιτέρω μια ψηφιακή επιχείρηση;

Το Intelligent Leaders’ Summit θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο Astir Palace, στη Βουλιαγμένη.

Ο Joschka Fischer, πρώην Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, με την ομιλία του “Europe in Turmoil – Greece in transition: Which are the pillars for recovery” θα αναλύσει την τρέχουσα κατάσταση στον ευρωπαϊκό χώρο, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και θα προτείνει τρόπους με τους οποίους η χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην ανάπτυξη, κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου.

{{{related}}}

Κατά τη διάρκεια του Intelligent Leaders’ Summit, σημαντικοί ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, θα αναλύσουν τους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς, ενώ θα συζητήσουν αναλυτικά πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα επηρεάσει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις, όπως, για παράδειγμα, πώς διαμορφώνεται ο ρόλος του οικονομικού διευθυντή, οι αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των πελατών και ο ρόλος που θα παίξει το τμήμα ανθρώπινων πόρων, δημιουργώντας μια ανθρωποκεντρική ψηφιακή επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι της SAP θα παρουσιάσουν τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία μπορεί να συμβάλει στην απλοποίηση των διαδικασιών και την ομαλότερη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Το SAP Intelligent Leaders’ Summit απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη και decision makers από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, ανεξαρτήτως μεγέθους, αλλά και σε στελέχη που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας, μεταμορφώνοντας την επιχείρησή τους στην digital εποχή.

tech.in.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024