Τη δική της εφαρμογή για τη λήψη και την κοινοποίηση φωτογραφιών φέρεται να αναπτύσσει η μεγαλύτερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, απειλώντας έτσι την πρωτοκαθεδρία εφαρμογών όπως το SnapChat.

Στο λονδρέζικο παράρτημα της Facebook Inc., γράφει η Wall Street Journal, γράφεται αυτές τις ημέρες ο κώδικας του Facebook Camera app, και παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξή του δεν είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί ή, εάν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως θα υποστηρίξει την υπηρεσία ζωντανής ροής ζωντανής εικόνας στο Facebook (live streaming) από τα μέλη του.

Στις αρχές Απριλίου ’16, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έδωσε νέα ώθηση στο Facebook Live μεταδίδοντας ο ίδιος ζωντανά τις νέες δυνατότητες του Facebook Live: τα μέλη του Facebook μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά στις Ομάδες που συμμετέχουν και να διοργανώσουν μια προγραμματισμένη ζωντανή μετάδοση αξιοποιώντας τα Events, κλείνοντας έτσι ραντεβού με τους θεατές.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά:

Πάντως, ήδη από το 2014 η Facebook Inc. επιχειρεί να εμφανίσει κάτι πιο ισχυρό από το Snapchat στο οποίο φωτογραφίες και μηνύματα αυτοκαταστρέφονται μετά την προβολή τους, καθώς και άλλες υπηρεσίες που συνδυάζουν το στοιχείο της επικοινωνίας με την διαφορετική αξιοποίηση λήψεων φωτογραφιών και βίντεο. Μια από αυτές τις προσπάθειες είναι το Slingshot από το εκκολαπτήριο του Facebook, Facebook Creative Labs που όμως έκλεισε το Δεκέμβριο του 2015.

tech.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr