Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβιώνουν οι φήμες για νέο αυτόνομο camera app από το Facebook

Αναβιώνουν οι φήμες για νέο αυτόνομο camera app από το Facebook

Τη δική της εφαρμογή για τη λήψη και την κοινοποίηση φωτογραφιών φέρεται να αναπτύσσει η μεγαλύτερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, απειλώντας έτσι την πρωτοκαθεδρία εφαρμογών όπως το SnapChat.

Τη δική της εφαρμογή για τη λήψη και την κοινοποίηση φωτογραφιών φέρεται να αναπτύσσει η μεγαλύτερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, απειλώντας έτσι την πρωτοκαθεδρία εφαρμογών όπως το SnapChat.

Στο λονδρέζικο παράρτημα της Facebook Inc., γράφει η Wall Street Journal, γράφεται αυτές τις ημέρες ο κώδικας του Facebook Camera app, και παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξή του δεν είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί ή, εάν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως θα υποστηρίξει την υπηρεσία ζωντανής ροής ζωντανής εικόνας στο Facebook (live streaming) από τα μέλη του.

Στις αρχές Απριλίου ’16, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έδωσε νέα ώθηση στο Facebook Live μεταδίδοντας ο ίδιος ζωντανά τις νέες δυνατότητες του Facebook Live: τα μέλη του Facebook μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά στις Ομάδες που συμμετέχουν και να διοργανώσουν μια προγραμματισμένη ζωντανή μετάδοση αξιοποιώντας τα Events, κλείνοντας έτσι ραντεβού με τους θεατές.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά:

Πάντως, ήδη από το 2014 η Facebook Inc. επιχειρεί να εμφανίσει κάτι πιο ισχυρό από το Snapchat στο οποίο φωτογραφίες και μηνύματα αυτοκαταστρέφονται μετά την προβολή τους, καθώς και άλλες υπηρεσίες που συνδυάζουν το στοιχείο της επικοινωνίας με την διαφορετική αξιοποίηση λήψεων φωτογραφιών και βίντεο. Μια από αυτές τις προσπάθειες είναι το Slingshot από το εκκολαπτήριο του Facebook, Facebook Creative Labs που όμως έκλεισε το Δεκέμβριο του 2015.

tech.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024