Τσίπρας: Καθολικό θέμα το προσφυγικό, γι’ αυτό ήρθε ο ηγέτης των Καθολικών
Μάλλον αποτυχημένη ήταν η απόπειρα το πρωθυπουργού να κάνει χιούμορ στη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, όταν μιλώντας για την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο είπε ότι «το προσφυγικό πρόβλημα είναι καθολικό, γι' αυτό ήρθε και ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού».
Μάλλον αποτυχημένη ήταν η απόπειρα το πρωθυπουργού να κάνει χιούμορ στη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, όταν μιλώντας για την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο είπε ότι «το προσφυγικό πρόβλημα είναι καθολικό, γι’ αυτό ήρθε και ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού».
Η φράση, όπως φαίνεται και από το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης, δεν ελέχθη τυχαία, καθώς ο πρωθυπουργός δείχνει να διασκεδάζει με το γλωσσικό του εύρημα, αλλά στη συνέχεια κάνει εμφανή προσπάθεια να κρύψει το γέλιο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανατολική Ιερουσαλήμ: Μπουλντόζες του Ισραήλ κατεδαφίζουν κτίρια στην έδρα της UNRWA
- Φειδίας Παναγιώτου: Φερόμενη έρευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Χιλή: Υπουργεία σε δύο άλλοτε δικηγόρους του δικτάτορα Πινοτσέτ ανέθεσε ο νέος ακροδεξιός πρόεδρος
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ






