Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία των Scorpions στην Αθήνα

Kερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία των Scorpions στην Αθήνα

Οι «Σκορπιοί» θα επισκεφθούν την Αθήνα το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της καριέρας τους.

Οι θρυλικοί «Σκορπιοί» προσγειώνονται στην Ελλάδα -για ακόμα μια φορά- πραγματοποιώντας μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, στο πλαίσιο της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της καριέρας τους.

Στη διάρκεια αυτού του εξαιρετικά επιτυχημένου μισού αιώνα που συνεχίζουν να ροκάρουν, οι Scorpions έχουν καταφέρει ό,τι ελάχιστοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής. Έχουν πουλήσει 100.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως, έχουν κερδίσει δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και γεμίζουν διαρκώς στάδια σε πολλές χώρες τις οποίες επισκέπτονται.

Η συναυλία της 20ης Ιουλίου θα είναι η πρώτη «κανονική» εμφάνισή τους στην Αθήνα από το 2010 και την sold-out συναυλία τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς στο ενδιάμεσο είχαν παίξει unplugged στις επίσης sold-out συναυλίες τους στον Λυκαβηττό που ηχογραφήθηκαν ζωντανά και κυκλοφόρησαν ως μέρος της επίσημης δισκογραφίας τους.

Στην Πλατεία Νερού, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, οι Scorpions θα παρουσιάσουν ξανά στο κοινό όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και – για πρώτη φορά – τραγούδια από την δισκογραφία τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Scorpions στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, την Τετάρτη 20/07. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (20/07) και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Η συναυλία στο Φάληρο θα είναι η μοναδική εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας για το 2016. Το live θα ανοίξουν οι Firewind του «δικού μας» -γνωστού και ως κιθαρίστα του Ozzy- Gus G.

Εισιτήρια:
Προπώληση
Αρένα: 35 ευρώ
Golden Arena: 55 ευρώ

Ταμείο
Αρένα: 40 ευρώ
Golden Αρένα: 60 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.tickethour.com, Public, SevenSpots, Ιανός.

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024