Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς δεύτερο login/password, αγορές με PayPal OneTouch επί 6 μήνες

Χωρίς δεύτερο login/password, αγορές με PayPal OneTouch επί 6 μήνες

Η PayPal επιτρέπει στους χρήστες της γνωστής υπηρεσίας πληρωμών να ολοκληρώνουν άμεσα τις διαδικτυακές αγορές τους από οποιαδήποτε συσκευή σε διαφορετικά e-shop, χωρίς να χρειαστεί να εισάγουν περισσότερες από μια φορές, login και password στο λογαριασμό τους κάθε έξι μήνες.

Η PayPal επιτρέπει στους χρήστες της γνωστής υπηρεσίας πληρωμών να ολοκληρώνουν άμεσα τις διαδικτυακές αγορές τους από οποιαδήποτε συσκευή τους, σε διαφορετικά e-shop, χωρίς να χρειαστεί να εισάγουν περισσότερες από μια φορές, login και password στο λογαριασμό τους κάθε έξι μήνες.

Πρόκειται για το λεγόμενο PayPal OneTouch, με το οποίο «η διαδικασία του checkout γίνεται ακόμα πιο απλή: οι αγοραστές δεν χρειάζεται να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας ή να εισάγουν εκ νέου τον κωδικό χρήστη και το password τους σε κάθε εφαρμογή ή ιστοσελίδα, όπου πληρώνουν με PayPal», εξηγεί η εταιρεία.

Η υπηρεσία One Touch αφορά καταρχήν τις επιχειρήσεις που δέχονται πληρωμές με PayPal -το One Touch δεν απαιτεί πολύπλοκες ενημερώσεις ή εγκατάσταση νέων συστημάτων. Για τους εμπόρους της PayPal που παρέχουν τη νέα εμπειρία Express Checkout, η υπηρεσία One Touch θα ενεργοποιείται αυτόματα για τους πελάτες τους, χωρίς να χρειαστεί κάποια επιπλέον ενσωμάτωση. Με το One Touch, οι καταναλωτές επιταχύνουν τη διαδικασία πληρωμής, σε μόλις ένα με δύο αγγίγματα ή κλικ. «Για τους εμπόρους που το δικαιούνται, η υπηρεσία One Touch ενεργοποιείται αυτόματα και έχει επίσης αποδειχθεί ότι ως αποτέλεσμα έχουν μειωθεί οι περιπτώσεις ανολοκλήρωτων αγορών, ενώ έχουν αυξηθεί τα ποσοστά μετατροπής και αλληλεπίδρασης», υποστηρίζει η εταιρεία, απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις που έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει το OneTouch επιλεκτικά στις συσκευές του -smartphone, tablet ή PC-, έτσι ώστε να μην χρειαστεί δεύτερη φορά login και password όταν πληρώνει από την ίδια συσκευή και τον ίδιο browser.

  • Για να παραμείνει ασφαλής ο χρήστης, η υπηρεσία δεν του επιτρέπει να αλλάξει τη διεύθυνση αποστολής των παραγγελιών του ή τη μέθοδο πληρωμής χωρίς να εισάγει ξανά login και password.
  • Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί συσκευή που έχει ενεργοποιημένο το OneTouch, μπορεί να κάνει αγορές, δεν μπορεί όμως να αποσύρει κεφάλαια ή να αποκτήσει πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού.
  • Η PayPal συνιστά να μην μοιράζονται οι χρήστες τις συσκευές με ενεργοποιημένο το PayPal OneTouch και να μην το ενεργοποιούν από κοινόχρηστους υπολογιστές.
  • Επίσης, σε περίπτωση κλοπής της συσκευής ο χρήστης θα πρέπει να μεταβεί στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του στην υπηρεσία και να τις αλλάξει για το OneTouch ή να απευθυνθεί στην εξυπηρέτηση πελατών της PayPal.
  • H ενεργοποίηση του OneTouch γίνεται μια φορά όταν ο χρήστης κληθεί να πληρώσει στο πρώτο συνεργαζόμενο e-shop και θα το επιλέξει (“Stay logged in for faster purchases”).
  • Τέλος, ο χρήστης έχει την επιλογή να απενεργοποιήσει το OneTouch με πολλούς τρόπους ή, η συναίνεσή του να μην χρησιμοποιηθεί από την υπηρεσία εάν καταγραφεί ύποπτη δραστηριότητα.
  • Για παράδειγμα, όταν ο χρήστης αποφασίσει να αλλάξει κωδικό, τότε δεν θεωρείται αυτονόητο ότι θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το OneTouch.
  • Επίσης, εάν ο χρήστης «καθαρίσει» τα λεγόμενα cookies από τον υπολογιστή του, τότε αναιρείται και η συναίνεσή του για διαδικτυακές πληρωμές χωρίς login και password μέσω PayPal OneTouch.
  • Τέλος, το OneTouch απενεργοποιείται κάνοντας login στο PayPal.com, στην καρτέλα Security, αλλάζοντας την επιλογή “Stay Logged in for Faster Purchases”.
Ανθή Παναγιωτάκη, @anthi

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024