Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πρόγραμμα ετήσιας αναβάθμισης smartphone λανσάρει η Samsung Electronics

Η Samsung Electronics εγκαινιάζει πρόγραμμα, με το οποίο οι κάτοχοι των ισχυρότερων κινητών τηλεφώνων της εταιρείας θα μπορούν να τα αντικαθιστούν με νεότερο μοντέλο κάθε χρόνο. Το πρόγραμμα αναβάθμισης αφορά μόνο τους πελάτες της εταιρείας στη Νότια Κορέα, εντούτοις η πρακτική δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Η Samsung Electronics εγκαινιάζει πρόγραμμα, με το οποίο οι κάτοχοι των ισχυρότερων κινητών τηλεφώνων της εταιρείας θα μπορούν να τα αντικαθιστούν με νεότερο μοντέλο κάθε χρόνο. Το πρόγραμμα αναβάθμισης αφορά μόνο στους πελάτες της εταιρείας στη Νότια Κορέα, εντούτοις η πρακτική δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλες αγορές, χωρίς ωστόσο να γίνεται σχετική αναφορά στην ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone με Android προτείνει στους λάτρεις των τηλεφώνων της να αγοράσουν το Samsung Galaxy S7 ή το S7 edge και παράλληλα να εγγραφούν συνδρομητές σε ένα πρόγραμμα αναβάθμισης smartphone με 24μηνη δέσμευση.

Καταβάλλοντας 7.700 γουόν κάθε μήνα επί 24 μήνες (5,77 ευρώ, ήτοι 138,48 ευρώ συνολικά), αποκτούν το δικαίωμα να επιστρέψουν το smartphone Galaxy S (ή, το μεγαλύτερο Galaxy Note) και να το αντικαταστήσουν με το τρέχον μοντέλο, μετά από 12 μήνες.

Η υπηρεσία παρέχεται από την εταιρεία Samsung Card Co Ltd. με έδρα την Κορέα που ανήκει στην Samsung Electronics και παρέχει υπηρεσίες έκδοσης πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, δάνεια και άλλες συναφείς υπηρεσίες.

Ανάλογο πρόγραμμα αναβάθμισης παρέχεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο και η ανταγωνιστική Apple έχει επίσης αρχίσει να ακολουθεί την πρακτική αναβάθμισης iPhone στις ΗΠΑ από το 2015, καθώς έτσι θεωρείται ότι δίνεται ώθηση στην (κορεσμένη) αγορά, προτρέποντας τους καταναλωτές να αγοράσουν νεότερο μοντέλο ταχύτερα. Εντούτοις, ο χρήστης καλείται να δεσμευτεί επί δύο τουλάχιστον χρόνια επιλέγοντας τον ίδιο κατασκευαστή.

Reuters,In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024