Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγινε η κλήρωση για το 4G+ smartphone SAMSUNG Galaxy A5(2016)

Έγινε η κλήρωση για το 4G+ smartphone SAMSUNG Galaxy A5(2016)

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 προορισμός για smartphones, προσέφερε σε έναν τυχερό αναγνώστη του in.gr το νέο smartphone 4G+ SAMSUNG Galaxy A5(2016), αξίας 429€.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 προορισμός για smartphones, προσέφερε σε έναν τυχερό/-ρή αναγνώστη/-στρια του in.gr το νέο smartphone 4G+, SAMSUNG Galaxy A5(2016), αξίας 429€.

Σχεδιασμένο από μέταλλο και γυαλί υψηλής ποιότητας, με μεγάλη οθόνη αφής 5,2» τεχνολογίας HD Super AMOLED και πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,6GHz, το SAMSUNG Galaxy A5 (μοντέλο 2016) θα σας εντυπωσιάσει με την πολυτέλεια και τις ισχυρές του επιδόσεις. Διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος για εύκολη πρόσβαση και ξεκλείδωμα, αλλά και κύρια κάμερα 13MPixel για φωτογραφίες και video υψηλής ευκρίνειας. Επίσης, η συσκευή έχει το ανθεκτικό γυαλί Gorilla Glass 4, για μεγαλύτερη ασφάλεια από τις καθημερινές φθορές, αλλά και μπαταρία μακράς διάρκειας, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Με το SAMSUNG Galaxy A5(2016) μπορείτε να απολαμβάνετε απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet και να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G+ δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, που προσεγγίζει το 80% του πληθυσμού της χώρας.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρείτε την μεγαλύτερη 4G γκάμα smartphones στην ελληνική αγορά, και μπορείτε να τα συνδυάσετε με το αξεσουάρ που σας ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Όροι διαγωνισμού

  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου 2016.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να
    συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στη φόρμα του διαγωνισμού.
  • Ο νικητής/-τρια του διαγωνισμού θα ενημερωθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το in.gr για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του/της.
  • Ο τυχερός/-ρή θα πρέπει να απαντήσουν στο e-mail του in.gr εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024