Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νατάσσα Μποφίλιου: Η «Βαβέλ» εκπροσωπεί την αίσθησή μας για την Αθήνα του 2016

Νατάσσα Μποφίλιου: Η «Βαβέλ» εκπροσωπεί την αίσθησή μας για την Αθήνα του 2016

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα (5/03) της μουσικής παράστασης Βαβέλ των: Νατάσσας Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το in.gr βρέθηκε στις πρόβες τους στο Βοτανικός Live Stage και μίλησε με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια και τους δημιουργούς. Προτού πάρουμε μια γεύση από τη νέα μουσική παράσταση που με μεγάλο ενθουσιασμό και […]

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα (5/03) της μουσικής παράστασης Βαβέλ των: Νατάσσας Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το in.gr βρέθηκε στις πρόβες τους στο Βοτανικός Live Stage και μίλησε με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια και τους δημιουργούς.

Προτού πάρουμε μια γεύση από τη νέα μουσική παράσταση που με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά οι τρεις τους αγωνιούν να παρουσιάσουν (για 8 Σάββατα) στο κοινό, δείτε όσα δήλωσαν στην κάμερα του in.gr, στο παραπάνω βίντεο.

Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε πλάνα από τις πρόβες τους στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage, κατά τη διάρκεια των οποίων η Νατάσσα Μποφίλιου μάς παρουσίασε και δυο από τα 12 νέα τραγούδια που θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood με τίτλο, Βαβέλ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου για τις μουσικές παραστάσεις στο Βοτανικός Live Stage και τον ομότιτλο δίσκο:
«Η Βαβέλ είναι η καινούρια μας δισκογραφική δουλειά και η παράσταση που στήσαμε πάνω στο δίσκο. Εκπροσωπεί την αίσθησή μας για τη μεγάλη πόλη στην οποία ζούμε το 2016. Έχει απόλυτα την αίσθηση του παρόντος, αυτού που βιώνουμε και είναι η θέση μας απέναντι στον κόσμο. Εμείς φανταζόμαστε την Αθήνα αλλά θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε μεγάλη πόλη που μέσα σε αυτήν είμαστε χαμένοι.

»Ο άνθρωπος, ο ήρωας του δίσκου και της παράστασης είναι ένας άνθρωπος που περιφέρεται στις διάφορες πλευρές της και αυτό προσπαθήσαμε να στήσουμε εδώ στο Βοτανικό.

»Η σημερινή πραγματικότητα ενέπνευσε και τους τρεις μας, (σ.σ. αναφέρεται στους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο) να κάνουμε μια τέτοια δουλειά, για αυτό και περιμέναμε τέσσερα χρόνια (από τις Μέρες του Φωτός) μέχρι να έχουμε κάτι πραγματικά να πούμε».

Ο συνθέτης και ενορχηστρωτής, Θέμης Καραμουρατίδης συπληρώνει για το πρόγραμμα των μουσικών παραστάσεων:
«Θα ακούσετε κομμάτια παλαιότερα που έχουμε φτιάξει οι τρεις μας και έχουμε αγαπήσει πολύ και θέλουμε οπωσδήποτε να υπάρχουν στην καινούρια παράσταση, επίσης επιλεγμένες διασκευές που θέλαμε να υπάρχουν στη Βαβέλ μας και φυσικά τον καινούριο μας δίσκο, τη Βαβέλ, 12 τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά στη σκηνή του Βοτανικού και ελπίζουμε να ενθουσιαστείτε και εσείς όπως είμαστε κι εμείς χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι».

Ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος αναφέρει για τη Νατάσσα Μποφίλιου:
«Συνεχίζουμε να γράφουμε και νιώθουμε εκπληρωμένοι ως δημιουργοί που η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδάει τα τραγούδια μας».


entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024