«Αυτό που με συγκλονίζει στην Άννα Καρένινα και θα πάρω μαζί μου μετά το πέρας της παράστασης, είναι η τρομερή της ανάγκη να είναι αληθινή και τίμια απέναντι στα συναισθήματά της αλλά και στην κοινωνία. Είναι αυτό που κατά τη γνώμη μου τη συνθλίβει στο τέλος, γιατί έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με όλους και με όλα» λέει στο in.gr η Μαρία Ναυπλιώτου που θα υποδυθεί την ηρωίδα του Λέοντος Τολστόι και συνεχίζει: «Η Άννα Καρένινα κάνει σε αυτήν την πορεία πάρα πολλά λάθη. Αποκαλύπτεται όλη της η ανεπάρκεια, η ανασφάλεια, η τρυφερότητα και όλη της η ανάγκη να αγαπηθεί. Η μετωπική σύγκρουση όμως με την κοινωνία και η απαγόρευση είναι που τη συνθλίβει».

«Ο έρωτας είναι σπάνιος και δεν γνωρίζει από εποχές» επισημαίνει η γνωστή ηθοποιός. «Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ σπάνιο. Οι άνθρωποι επειδή βρισκόμαστε πολύ εύκολα μεταξύ μας, νομίζουμε ότι ερωτευόμαστε. Δεν ερωτευόμαστε, απλά βρισκόμαστε για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες μας».

Η παράσταση ανεβαίνει από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια από την Πέμπτη 3 Μαρτίου στο Rex-Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».


Συνέντευξη: Μαρία Παπουτσή
Λήψεις-Μοντάζ: Αλεξάνδρα Γρυπάρη

entertainment.in.gr