Ο φανταστικός κόσμος της Disney έρχεται ξανά τον Μάρτιο στην μικρή μας οθόνη μέσα από τα κανάλια της. Απολαύστε τους αγαπημένους σας ήρωες μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας NOVA και της συνδρομητικής τηλεόρασης OTE TV. Τα Disney Channels περιλαμβάνουν ζώνη αφιερωμένη στα παιδιά προσχολικής ηλικίας με κινούμενα σχέδια καθώς και προγράμματα για νεανικό κοινό με εφηβικές σειρές πρόσφατης παραγωγής αλλά και ταινίες.

Τηλεοπτικό Πρόγραμμα Μαρτίου

Disney Channel


Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρεμιέρα σειράς
Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 11:35

Έρχεται βρυχώμενη αυτό το Πάσχα η ολοκαίνουρια σειρά, «Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή», μία σειρά βασισμένη στην παγκόσμια επιτυχία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 11:35)

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, το παιδί του Σίμπα και της Νάλα, ο Κάιον, γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, μία ομάδας ζώων που αποτελείται από τους πιο θαρραλέους, πιο γρήγορους, πιο δυνατούς και με την καλύτερη όραση σε ολόκληρο το Περήφανο Βασίλειο. Συγκεντρώνοντας την ομάδα του, δεν επιλέγει λιοντάρια για να τον υπηρετήσουν όπως ορίζει η παράδοση. Αντιθέτως, διαλέγει φίλους που πιστεύει πως έχουν αυτές τις ηρωικές ιδιότητες. Ο Μπάνγκα ένας ατρόμητος ασβός, η Φούλι, μία τσίτα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Μπέστη, ένας φιλικός και καλόκαρδος ιπποπόταμος αλλά και ο Όνο, ένας ερωδιός φιλόσοφος, θα τον συνοδέψουν σε αυτήν την περιπέτεια. Αυτή η Φρουρά των Λιονταριών μπορεί να πετύχει τα πάντα!

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ
Ταινίες
Τετάρτη 23 & Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 11:25

Για να γιορτάσουμε την πρεμιέρα της υπέροχης νέας Disney σειράς, «Η Φρουρά των Λιονταριών», αυτό το μήνα το Disney Channel δείχνει δύο ταινίες που είναι πάντα δημοφιλείς, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το Βασίλειο του Σίμπα» (Τετάρτη 23 Μαρτίου) και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 1½» (Πέμπτη 24 Μαρτίου) και οι δύο στις 11:25.

Στην πρώτη από αυτές, τη συνέχεια του αριστουργήματος κινουμένων σχεδίων Ο Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το βασίλειο του Σίμπα, η κόρη του Σίμπα ερωτεύεται τον διάδοχο του εγκληματία Σκαρ. Θα καταφέρει το νεαρό ζευγάρι να επανενώσει τα λιοντάρια; Η δεύτερη ταινία, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 1½ είναι μία πολύ ευχάριστη ταινία που παρακολουθεί την ιστορία του Βασιλιά των Λιονταριών μέσα από τα μάτια των δύο πιο δημοφιλών χαρακτήρων της ταινίας, του Τιμόν και του Πούμπα, βλέποντας επίσης πώς ήταν η ζωή τους πριν γνωριστούν.

THE NEXT STEP
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινά από την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 18:00

Τον Μάρτιο έχουμε την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς δραματικής σειράς «The Next Step» τις καθημερινές από την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 18:00.

Η σειρά The Next Step ακολουθεί τις ζωές μία ομάδας χορευτών. Οι θεατές μπορούν να γνωρίσουν τους χαρακτήρες, να μάθουν χορευτικές κινήσεις και να δουν τι γίνεται στα παρασκήνια.

ΒΙΟΛΕΤΑ: ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινές από την Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 17:10

Η τρίτη σεζόν της Βιολέτα συνεχίζει αυτόν τον μήνα με νέα επεισόδια τις καθημερινές από τις 14 Μαρτίου στις 17:10.
Αυτή η σεζόν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η δεύτερη σεζόν, όπου η Βιολέτα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινότητα, τον έρωτα και την καριέρα της στο τραγούδι.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Παρασκευή 25 έως Κυριακή 27 Μαρτίου στις 11:35

Η Disney σας φέρνει υπέροχες ταινίες όλο το τριήμερο, 25ης Μαρτίου στο Disney Channel (Παρασκευή 25 έως Κυριακή 27 Μαρτίου).

Έχουμε μερικές φανταστικές ταινίες για να σας διασκεδάσουν, συμπεριλαμβανομένης και της τρομερής ταινίας «Η Επόμενη Γενιά» (Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 11:35) και άλλες υπέροχες ταινίες του Disney Channel όπως την «Μουσική Κατασκήνωση» (Σάββατο 26 Μαρτίου στις 11:35) και την «Μουσική Κατασκήνωση 2» (Κυριακή 27 Μαρτίου στις 11:35). Οι φαν μπορούν επίσης να δουν ξανά το «Χαμός στο Σχολείο», το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 11:35 και τη συνέχειά του, το «Χαμός στο Σχολείο 2» την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 11:35.

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ
Οι πασχαλινές διακοπές του σχολείου έφτασαν και είναι η σειρά του Disney Channel να σώσει την παρτίδα. Έχουμε διπλά επεισόδια όπως τα «Όστιν & Άλι», «Λίβ και Μάντι» και «Ένας Σκύλος με Μπλόγκ» κάθε μέρα από την 21η Μαρτίου στις 14:10.

Επιπλέον, οι νεαροί φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν κλασικές ταινίες του Disney Channel, καθημερινά από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 11:35, όπως η «Μουλάν II» και «Ο Αλλαντίν και ο Βασιλιάς των Κλεφτών».

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Τις Πέμπτες τον Μάρτιο από τις 18:25

Οι Πέμπτες στο Disney Channel είναι αφιερωμένες σε προβολή νέων επεισοδίων των αγαπημένων σας σειρών.
Αυτόν το μήνα έχουμε τις πρεμιέρες των σειρών «The Next Step», «Ο Άλεξ κι η Παρέα του», «Οι Γοργόνες του Μάκο», «Ένας Σκύλος με Μπλογκ» και «Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls» από τις 18:25 ως τις 20:30 κάθε Πέμπτη.

Disney Junior

Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρεμιέρα σειράς
Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10:00

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, το παιδί του Σίμπα και της Νάλα, ο Κάιον, γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, μία ομάδα ζώων που αποτελείται από τους πιο θαρραλέους, πιο γρήγορους, πιο δυνατούς και με την καλύτερη όραση σε ολόκληρο το Περήφανο Βασίλειο. Συγκεντρώνοντας την ομάδα του, δεν επιλέγει λιοντάρια για να τον υπηρετήσουν, όπως ορίζει η παράδοση. Αντιθέτως, διαλέγει φίλους που πιστεύει πως έχουν αυτές τις ηρωικές ιδιότητες. Ο Μπάνγκα, ένας ατρόμητος ασβός, η Φούλι, μια τσίτα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Μπέστη, ένας φιλικός και καλόκαρδος ιπποπόταμος αλλά και ο Όνο, ένας ερωδιός φιλόσοφος, θα τον συνοδέψουν σε αυτή την περιπέτεια. Αυτή η Φρουρά των Λιονταριών μπορεί να πετύχει τα πάντα!

Δείτε την πρεμιέρα της σειράς «Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή» το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10:00

ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ DISNEY JUNIOR

Από την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 13:00

Αυτή την Άνοιξη στροβιλιστείτε και αρχίστε να κουνιέστε με το Disney Junior! Χοροπηδήστε, κυλιστείτε στο πάτωμα και γυρίστε γύρω-γύρω μαζί μας. Ελάτε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, όπως η Σοφία η Πριγκίπισσα, ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, ο Μάιλς του Αύριο, η Λέσχη του Μίκυ και η Σερίφης Κάλι στην Άγρια Δύση και γυμναστείτε αυτή την Άνοιξη.

Το «Κουνηθείτε με το Disney Junior» ξεκινά στις 28 Μαρτίου και συνεχίζει τις καθημερινές στις 13:00.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

Το Disney Junior είναι τώρα το σπίτι του Περήφανου Βασιλείου!

Αυτόν το μήνα, για να γιορτάσετε την πρεμιέρα της «Φρουράς των Λιονταριών», δείτε μία από τις τρεις ταινίες του «Βασιλιά των Λιονταριών» κάθε Σάββατο τις πρώτες τρεις βδομάδες του Μαρτίου και ξανά αργότερα μέσα στο μήνα.

Ξεκινάμε το μήνα με το διαχρονικό «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (Σάββατο 5 Μαρτίου) και βλέπουμε πώς ο μικρός Σίμπα μαθαίνει και αγκαλιάζει τον κύκλο της ζωής. Το επόμενο Σάββατο (12 Μαρτίου στις 11:25) είναι σειρά για την ταινία «Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το βασίλειο του Σίμπα», όπου η κόρη του Σίμπα ερωτεύεται τον διάδοχο του εγκληματία Σκαρ. Θα καταφέρει το νεαρό ζευγάρι να επανενώσει τα λιοντάρια; Τέλος, έχουμε τον «Βασιλιά των Λιονταριών 1½» (Σάββατο 19 Μαρτίου) μία πολύ ευχάριστη ταινία που παρακολουθεί την ιστορία του Βασιλιά των Λιονταριών μέσα από τα μάτια των δύο από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ταινίας, του Τιμόν και του Πούμπα, βλέποντας επίσης πώς ήταν η ζωή τους πριν γνωριστούν.

Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ: ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΖΩΑΚΙΑ
Πρεμιέρα
Από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 09:35

Η Γιατρός έχει ακόμα ένα χάρισμα… μπορεί να βοηθήσει κατοικίδια!
Ελάτε μαζί μας στη «H Μικρή Γιατρός: Ιατρείο Για Ζωάκια», ξεκινώντας με τρία επεισόδια πρεμιέρας από τη Δευτέρα 7 ως την Τετάρτη 9 Μαρτίου, όπου η Γιατρός δε βοηθάει μόνο τα παιχνίδια της αλλά γίνεται μία μικρή κτηνίατρος. Από σκυλιά έως κατσίκες, η Μικρή Γιατρός μπορεί να τα βοηθήσει όλα. Συντονιστείτε στο Disney Junior για δυο εβδομάδες μαγικής ιατρικής από την Γιατρό!

Τα επεισόδια της Μικρής Γιατρού θα τα δείτε από την Δευτέρα 7 ως την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 09:35, με επανάληψη στις 13:50 και στις 18:55.

ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ

Κλεφτή ματιά
Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10:45

Υπάρχει μία νέα τριάδα για να σώσει την ημέρα στο Disney Junior! Θα θέλαμε να σας συστήσουμε τον Κόννορ, τον Γκρεγκ και την Αμάγια, ή αλλιώς τον Κάτμποϊ, τον Γκέκο και την Ολέτ. Μαζί, είναι οι «Ήρωες με Πυτζάμες». Ο Κόννορ, ο Γκρεγκ και η Αμάγια μπορεί να είναι φυσιολογικά παιδιά μέσα στη μέρα, όμως όταν πέφτει η νύχτα ενεργοποιούν τα βραχιόλια τους και αποκτούν υπερδυνάμεις! Ενωθείτε με αυτούς τους φίλους, καθώς λύνουν μυστήρια, ξεκινάνε περιπέτειες, ενώ παράλληλα μαθαίνουν πράγματα.

Προλάβετε μία κλεφτή ματιά από τους «Ήρωες με Πυτζάμες» αμέσως μετά τη «Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή» στις 26 Μαρτίου στις 10:45.

Disney XD

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Πρεμιέρα
Καθημερινές από την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15:05

Η πιο πρόσφατη ομάδα υπερηρώων της Marvel έρχεται αυτό το μήνα καθώς «Oι Φύλακες του Γαλαξία» έχουν πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15:05.

Η σειρά Οι Φύλακες του Γαλαξία παρακολουθεί τη νεοσχηματισμένη ομάδα που αποτελείται από τον Σταρ Λορντ, το Ρακούν Πύραυλο, τον Ντραξ, την Γκαμόρα και τον Γκρουτ. Στο επεισόδιο πρεμιέρας της σειράς, Ο Δρόμος για το Πουθενά (Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15:05) βρίσκουν ένα περίεργο αντικείμενο που ανταποκρίνεται μόνο στο DNA του Πίτερ Κουίλ (δηλαδή του Σταρ Λορντ). Ανοίγοντάς το, ο Κουίλ ελευθερώνει ένα χάρτη θησαυρού που οδηγεί σε ένα ισχυρό όπλο γνωστό ως Κοσμικός Σπόρος, ικανό να δημιουργήσει το επόμενο σύμπαν. Τώρα οι Φύλακες πρέπει να βρουν, να προστατεύσουν και τελικά να καταστρέψουν τον Κοσμικό Σπόρο για να τον κρατήσουν μακριά από τα χέρια αυτών που θα χρησιμοποιούσαν τη δύναμή του για να κάνουν κακό, όπως ο Θάνος, ο μεγάλος γαλαξιακός αρχηγός.

MARVEL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡΗΡΩΩΝ
Ειδική προβολή
Κυριακή 20 Μαρτίου από τις 15:05

Υπάρχει άφθονη περιπέτεια στο αφιέρωμά μας στους υπερήρωες της Marvel, με πρωταγωνιστή τον Σπάιντερμαν την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις 15:05.

Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν έξι συνεχόμενα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Σπάιντερμαν και τον εντυπωσιακό ιστό του από τις 15:05 έως τις 17:45. Είναι ένα πραγματικό δώρο για τους φαν! Συνεχόμενα επεισόδια του Απόλυτου Σπάιντερμαν παρουσιάζονται στα πλαίσια της ειδικής προβολής στο Disney XD την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις 15:05 ως τις 17:45.

ΒΙΟΝΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΑ: ΟΙ ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
Ειδική προβολή
Τα Σάββατα από τις 19 Μαρτίου στις 10:20

Συντονιστείτε στο Disney XD κάθε Σάββατο από τις 19 Μαρτίου στις 10:20 για τα Βιονικά Σάββατα, που αποτελούνται από τέσσερα συνεχόμενα επεισόδια των «Βιονικών Φίλων» ξεκινώντας με επεισόδια πρεμιέρας κάθε εβδομάδα.

Στο πρώτο από αυτά, Βιονικός Ήρωας Δράσης – Μέρος 1ο (Σάββατο 19 Μαρτίου στις 10:20), ο Ντάγκλας ανακαλύπτει πως μία πρώην συνάδελφος είναι σκηνοθέτης και θέλει να γυρίσει ταινία για τους Βιονικούς Φίλους. Όμως, όταν έρχεται για να κάνει έρευνα, τα σατανικά της σχέδια αποκαλύπτονται..

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ
Καθημερινά όλο το Μάρτιο στις 09:00, 13:45 και 18:35

Συντονιστείτε στο Disney XD καθημερινά όλο το Μάρτιο στις 09:00, 13:45 και 18:35 για να δείτε τους καλύτερους μασκοφόρους υπερήρωες στο Disney XD.

Κάθε αφιέρωμα θα περιέχει τρία επεισόδια, και το κάθε ένα θα περιέχει έναν μεγάλο υπερήρωα όπως ο Σπάιντερμαν, οι Εκδικητές ή οι επαναστάτες από των Πόλεμο των Άστρων. Υπάρχει κάτι για όλους! Γι’ αυτό, λάβετε μέρος στο «Αποκριάτικο Πάρτυ Με Μάσκες» για μία εντυπωσιακή γιορτή υπερηρώων.

entertainment.in.gr