Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
S7: Τι φέρνει το smartphone της Samsung με τις υψηλότερες προδιαγραφές

S7: Τι φέρνει το smartphone της Samsung με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η Samsung παρουσίασε στις 21 Φεβρουαρίου, σε μια από τις καθιερωμένες πλέον, προκαταρκτικές εκδηλώσεις της πριν το συνέδριο Mobile World Congress, σε μια αίθουσα 5.000 ατόμων, οι οποίοι είδαν με άλλα μάτια την παρουσίαση' φορώντας το Gear VR.

Η Samsung παρουσίασε στις 21 Φεβρουαρίου, σε μια από τις καθιερωμένες πλέον, προκαταρκτικές εκδηλώσεις της πριν το συνέδριο Mobile World Congress, σε μια αίθουσα 5.000 ατόμων, οι οποίοι είδαν με άλλα μάτια την παρουσίαση’ φορώντας το Gear VR.

Το Samsung Galaxy S7 και το Galaxy S7 edge ανακοινώθηκαν από την η Samsung Electronics Co. Ltd και ιδού τα σημεία στα οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση:

Προηγμένη κάμερα: Υψηλή ποιότητα φωτογραφιών ανεξάρτητα της ώρας και της τοποθεσίας

Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge διαθέτουν την πρώτη Dual Pixel κάμερα σε smartphone, για ακόμα πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Χάρη στην επαναστατική Dual Pixel τεχνολογία, τους πιο φωτεινούς φακούς με πιο ευρύ διάφραγμα και με μεγαλύτερο pixel, η κάμερα έχει πιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και πιο ακριβές autofocus, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η νέα λειτουργία της κάμερας, Motion Panorama, φέρνει την κίνηση σε παραδοσιακές πανοραμικές φωτογραφίες, προσφέροντας στον χρήστη μία εντελώς καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Κομψός σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Το 5,1 ιντσών Galaxy S7 και το 5,5 ιντσών Galaxy S7 edge είναι κατασκευασμένα με 3D γυαλί και μέταλλο – συνδυασμένα σε έναν κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό με εργονομικές καμπύλες για άνετο κράτημα. Από την εργασία έως και την ψυχαγωγία, η νέα Always-On οθόνη της συσκευής προσφέρει στους χρήστες μία απλοποιημένη εμπειρία χωρίς να χρειάζεται καν να αγγίξουν την οθόνη, ώστε να μην ανησυχούν πλέον μήπως χάσουν μία κλήση ή μία σημαντική ειδοποίηση.

Χωρίς συμβιβασμούς στον σχεδιασμό, τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge είναι ανθεκτικά στο νερό και στην σκόνη με IP68.

Η εξελιγμένη εμπειρία χρήστη του Galaxy S7 edge, “edge UX”, προσφέρει άνεση και αυξημένη απόδοση, δημιουργώντας εύκολα shortcuts για τις αγαπημένες λειτουργίες του χρήστη, όπως το email, η λειτουργία selfie, η λειτουργία πανόραμα ή άλλες εφαρμογές τρίτων.

Ενισχυμένες επιδόσεις: Από τη φόρτιση στο gaming

  • Tα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge διαθέτουν τεχνολογία γρήγορης ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης.
  • Επίσης η υβριδική υποδοχή της SIM κάρτας επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν microSD card έως και 200GB για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και -σε επιλεγμένες χώρες- η υποδοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διπλή κάρτα SIM.
  • Επιπλέον, η Samsung προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις του hardware και του λογισμικού για να βελτιστοποιήσει την απόδοση στο gaming του Galaxy S7 και του Galaxy S7 edge. Ο δυνατός επεξεργαστής και η μεγαλύτερη διαθεσιμότητα μπαταρίας διασφαλίζουν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι και το εσωτερικό σύστημα ψύξης προφυλάσσει τη συσκευή από υπερθέρμανση.
  • Μία νέα λειτουργία για gamers, η “Game Launcher”, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται την κατανάλωση της μπαταρίας και να ελαχιστοποιούν τις ειδοποιήσεις. Επιπροσθέτωςμ οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν την gaming εμπειρία τους ή να μοιράζονται την οθόνη τους για να παίξουν με άλλους. Σε συνδυασμό με το Vulkan API τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια με υψηλού επιπέδου γραφικά με την μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.

«Τι είναι εφικτό»;

Είτε πρόκειται για την απρόσκοπτη σύνδεση των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge με το νέο Gear S2 Classic για να παρακολουθήσουν οι χρήστες το πρόγραμμα fitness τους είτε πρόκειται για την σύνδεση με το Gear VR για να «ταξιδέψουν» στον κόσμο, η Samsung υποστηρίζει πως επαναπροσδιορίζει τι είναι εφικτό για μία mobile εμπειρία και ακόμα παραπάνω.

Πέρα από τηλέφωνο, οι χρήστες των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge μπορούν επίσης να απολαύσουν την καλύτερη υπηρεσία mobile πληρωμής με το Samsung Pay – είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση και αποδεκτό σχεδόν παντού. Με την ασφάλεια του Samsung KNOX, τη σάρωση δαχτυλικού αποτυπώματος και την προηγμένη ασφάλεια δεδομένων, το Samsung Pay λειτουργεί με NFC (Near Field Communication), με MST (Magnetic Secure Transmission) και τεχνολογία Barcode, καθιστώντας τις mobile πληρωμές διαθέσιμες σε ακόμα περισσότερους εμπόρους και καταναλωτές από ό,τι ποτέ πριν.
Τεχνικά χαρακτηριστικά

Galaxy S7 Galaxy S7 edge

  • Android 6.0 (Marshmallow)
  • LTE Cat.9 (450/50Mbps) * Μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά και τον πάροχο
    Διαστάσεις
  • 142.4 x 69.6 x 7.9mm, 152g
  • 150.9 x 72.6 x 7.7mm, 157g
  • AP Octa core (2.3GHz Quad + 1.6GHz Quad), 64 bit, 14 nm process Quad core (2.15GHz Dual + 1.6GHz Dual), 64 bit, 14 nm process * Μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά και τον πάροχο
  • Μνήμη 4GB RAM (LPDDR4), 32/64GB (UFS 2.0) + microSD (up to 200GB)
    Οθόνη
  • 5.1” Quad HD Super AMOLED 2560 X 1440 (577ppi)
  • Στo S7 edge: 5.5” Quad HD Super AMOLED 2560 X 1440 (534ppi) Edge Screen
  • Κάμερα Οπίσθια: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS Εμπρόσθια: 5MP (F1.7)
  • Μπαταρία 3000mAh ή 3600mAh στο Edge
    Γρήγορη φόρτιση ενσύρματα και ασύρματα -η ασύρματη φόρτιση είναι συμβατή με WPC και PMA
  • Πληρωμές NFC, MST
  • Συνδεσιμότητα WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO, Bluetooth® v 4.2 LE, ANT+, USB 2.0, NFC, Location
  • Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας εγγύτητας, RGB Light, Geo-magnetic, γυροσκόπιο, Αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος, Βαρόμετρο, Hall, HRM
  • IP Code IP68
  • Ήχος MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
  • Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024