Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
WRITEit 2.0: Επιστροφή στο μολύβι και στα tablet, με αναγνώριση χειρογράφου

WRITEit 2.0: Επιστροφή στο μολύβι και στα tablet, με αναγνώριση χειρογράφου

Το κέντρο έρευνας της Lenovo στο Triangle Park ανακοίνωσε τη δωρεάν διάθεση της δεύτερης έκδοσης της εφαρμογής WRITEit με την οποία τα ThinkPad Yoga, ThinkPad Tablet 10”, ThinkPad Helix και Yoga Tab 2 8” που συνοδεύονται από το πενάκι AnyPen. Η εφαρμογή επιτρέπει την χειρόγραφη εισαγωγή κειμένου «σχεδόν σε κάθε πεδίο κειμένου», το οποίο μετατρέπει αυτόματα σε ψηφιακή μορφή. Προς το παρόν, η εισαγωγή στην ελληνική γλώσσα δεν υποστηρίζεται.

Το κέντρο έρευνας της Lenovo στο Triangle Park ανακοίνωσε τη δωρεάν διάθεση της δεύτερης έκδοσης της εφαρμογής WRITEit για τα ThinkPad Yoga, ThinkPad Tablet 10”, ThinkPad Helix και Yoga Tab 2 8” -τα οποία συνοδεύονται από το πενάκι AnyPen.

Η εφαρμογή επιτρέπει την χειρόγραφη εισαγωγή κειμένου με το πενάκι -ή, από τις 19 Φεβρουαρίου 2015 και με το δάχτυλο στην οθόνη αφής των υποστηριζόμενων συσκευών με τις νεότερες εκδόσεις των Windows-, «σχεδόν σε κάθε πεδίο κειμένου», το οποίο μετατρέπει αυτόματα σε ψηφιακή μορφή.

Προς το παρόν, η εισαγωγή στην ελληνική γλώσσα δεν υποστηρίζεται -υποστηρίζονται οι γλώσσες αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά, κινέζικα και ιαπωνικά.

Η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να γράψει με το AnyPen σε περιβάλλον Windows 8.x και Windows 10. Μπορεί να γράψει χειρόγραφα στο πεδίο αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, στα social media, σε e-mail και στο MS Word, με το WriteIt να αναλαμβάνει την μετατροπή, εξαφανίζοντας τη διαρκή ανάγκη για το εικονικό πληκτρολόγιο. Σύμφωνα με τη Lenovo, η εφαρμογή μαθαίνει σταδιακά να αναγνωρίζει το γραφικό σας χαρακτήρα, βελτιώνοντας την επιτυχημένη μετατροπή και φυσικά, την εμπειρία.

Με χρήση γραφίδας ή με το δάχτυλο-, οι χρήστες μπορούν εύκολα να γράψουν, να ζωγραφίσουν, να υπογραμμίσουν, να μουτζουρώσουν ή να σημειώσουν οτιδήποτε στην οθόνη τους – σε έγγραφα του MS Word, σε φωτογραφίες, παρουσιάσεις, ιστοσελίδες και άλλα. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να γράψουν ή να ζωγραφίσουν στο δικό τους λευκό καμβά. Το WRITEit 2.0 επιτρέπει τους χρήστες να αποθηκεύσουν τις δημιουργίες τους ως εικόνες και να τις μοιραστούν με άλλους.

Τα εργαλεία της εφαρμογής συμπεριλαμβάνουν 12 χρώματα μολυβιού, σε τρία διαθέσιμα μεγέθη, τέσσερα χρώματα highlighter καθώς και γόμα. Το WRITEit 2.0 έχει επίσης ένα επίπεδο ψηφιακού καμβά, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ελεύθερα σημειώσεις σε κείμενα χρησιμοποιώντας τη γραφίδα ή το δάχτυλό τους.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024