Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαχείριση πέντε λογαριασμών στο Instagram, χωρίς login και logout

Διαχείριση πέντε λογαριασμών στο Instagram, χωρίς login και logout

Τη δυνατότητα να διαχειρίζονται έως και πέντε λογαριασμούς στο Instagram αποκτούν οι χρήστες του app σε iPhone και iPad, μετά την επέκταση της υποστήριξης πολλαπλών λογαριασμών από το Android (αν και σε beta) και στην έκδοση του app για iOS.

Τη δυνατότητα να διαχειρίζονται έως και πέντε λογαριασμούς στο Instagram αποκτούν οι χρήστες του app σε iPhone και iPad, μετά την επέκταση της υποστήριξης πολλαπλών λογαριασμών από το Android (αν και σε beta) και στην έκδοση 7.15 του app για iOS.

O διαχειριστής καλείται να εισάγει τα στοιχεία των λογαριασμών στο προφίλ του. Μπορεί να διακρίνει ποιο λογαριασμό χειρίζεται κάθε φορά από την ορατή φωτογραφία του εκάστοτε ενεργού λογαριασμού. Για να αλλάξει λογαριασμό, δεν χρειάζεται να κάνει logout στον προηγούμενο λογαριασμό και login στο νέο.

Οι ειδοποιήσεις push μπορεί να προέρχονται από οποιοδήποτε λογαριασμό έχει ενεργοποιηθεί -κάτι που εξαρτάται από το σε ποιον λογαριασμό έγινε τελευταία φορά είσοδος, καθώς και από τον αριθμό των συσκευών που έχουν κάνει login στον ίδιο λογαριασμό, αναφέρεται στη σελίδα υποστήριξης, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές τι θα συμβεί με την τήρηση πολλαπλών λογαριασμών και πώς ο διαχειριστής θα βεβαιωθεί ότι λαμβάνει τις ειδοποιήσεις από όλους ή επιλεκτικά από κάποιους από τους λογαριασμούς που χειρίζεται.

Επίσης, στο ερώτημα «Πώς αφαιρώ ένα λογαριασμό που έχω προσθέσει;», το Instagram απαντά ότι η αφαίρεση γίνεται με το logout -υπάρχει δε, επιλογή για Logout από όλους τους λογαριασμούς, με το οποίο τους αφαιρεί μονομιάς ο διαχειριστής από το προφίλ του.

H υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών αποτελεί εργαλείο ιδιαίτερα για τους διαχειριστές της διαδικτυακής παρουσίας επιχειρήσεων, αλλά και για τους ιδιώτες που διατηρούν δύο λογαριασμούς στο Instagram για διαφορετικούς σκοπούς.

  • Ξέρατε ότι… Στην αργκό του Διαδικτύου, είναι συνηθισμένος ο όρος finsta, ο οποίος προκύπτει από το συνδυασμό των λέξεων fake και Instagram και παρά το γεγονός ότι παραπέμπει σε πλαστό λογαριασμό, δεν χρησιμοποιείται έτσι. Συνήθως finsta είναι ο λογαριασμός που μοιράζεται κανείς με λίγους και εκλεκτούς καθώς επιλέγει να αναρτά εκεί υλικό που δεν θεωρεί κατάλληλο για δημόσια προβολή, σε αντίθεση με το rinsta (real+instagram), όπου δεν προβάλλεται η πραγματική αλλά η επεξεργασμένη εικόνα του ίδιου προσώπου. Είναι άλλωστε γνωστό ότι συχνά οι χρήστες του Instragram δέχονται έντονη κριτική για την προσπάθεια που καταβάλλουν επεξεργαζόμενοι τις φωτογραφίες τους -φτάνει στα όρια της μανιώδους ενασχόλησης με τη δημόσια εικόνα τους.
Ανθή Παναγιωτάκη, @anthi

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024