Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Χριστουγεννιάτικα, φαντασμαγορικά και διασκεδαστικά πάρκα

Τα χριστουγεννιάτικα πάρκα έχουν την τιμητική τους τις ημέρες των εορτών και δίνουν μια ξεχωριστή εορταστική νότα στην πόλη. Πλήθος παιχνιδιών, εργαστήρια, λιχουδιές και εκδηλώσεις είναι το δέλεαρ για να περάσουμε οικογενειακώς μια συναρπαστική ημέρα άκρως εορταστική.

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή

Τα χριστουγεννιάτικα πάρκα έχουν την τιμητική τους τις ημέρες των εορτών και δίνουν μια ξεχωριστή εορταστική νότα στην πόλη. Πλήθος παιχνιδιών, εργαστήρια, λιχουδιές και εκδηλώσεις είναι το δέλεαρ για να περάσουμε οικογενειακώς μια συναρπαστική ημέρα άκρως εορταστική.

Για τρίτη χρονιά φέτος στήνεται το «The Christmas Factory» στο κέντρο της πόλης, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους με ενδιαφέροντα εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και λιχουδιές.
Το πάρκο θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2016 και το εισιτήριο εισόδου κοστίζει 5,50 ευρώ. Τα παιχνίδια στο fun park δεν συμπεριλαμβάνονται στο εισιτήριο (καρουσέλ, αεροπλανάκι, τρενάκι, ρόδα κ.ά. από 2,50 με 3,00 και το παγοδρόμιο 9€ με απεριόριστη παραμονή).

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις αναλυτικά

Σε παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μας μεταφέρει το θεματικό πάρκο «Santa Claus Kingdom» στο Μ.E.C. Παιανίας. Στα 13.000 τ.μ. που εκτείνεται, έχουν στηθεί περισσότερα από 40 παιχνίδια, χριστουγεννιάτικη αγορά με 20 εμπορικά καταστήματα. Επίσης εκδηλώσεις, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις και εκπλήξεις συμπληρώνουν το γιορτινό κλίμα.
Ο Frodi, ο παγοκολλητός, τα Χελωνιντζάκια, η Lalaloopsy Bea Spells- a -Lot & Lalaloopsy Crumbs, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια οι αγαπημένοι ήρωες θα περιμένουν τους μικρούς φίλους τους για να παίξουν και να φωτογραφηθούν στις 19-20/12, 29/12 καιστις 30/12, από τις 17.00 έως τις 20.00.
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις αναλυτικά

Το πρωτότυπο διαδραστικό «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», που έχει στηθεί στο Μαρούσι και θα λειτουργεί μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου του 2016, καταλαμβάνει περισσότερα από 3.500 τετραγωνικά μέτρα και περιμένει μικρούς και μεγάλους για ένα ταξίδι στο σοκολατένιο όνειρο. Εκπαιδευτικές δράσεις και απολαυστικές εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι ήρωες του παραμυθένιου εργοστασίου στους επισκέπτες οι οποίοι μεταξύ άλλων θα περιηγηθούν: στο Μουσείο του Κακάο και της Σοκολάτας, στο Ναό των Αζτέκων, στη Ζούγκλα του Αμαζονίου, στο Εργαστήρι Σοκολάτας, στο Εργαστήρι Μπισκότου, στο Εργαστήρι Γάλακτος, στον Ποιοτικό Έλεγχο, στο χημείο του Εργοστασίου, στη Μηχανή του Χρόνου αλλά και το χώρο με το «μεγάλο μυστικό» όπου 1.200 λίτρα πραγματικής, λιωμένης σοκολάτας ρέουν και σχηματίζουν τον μεγαλύτερο Καταρράκτη Σοκολάτας της Ευρώπης κ.ά.
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις αναλυτικά

Η Ονειρούπολη στη Δράμα που στήνεται στο γεμάτο πλατάνια και λίμνες δημοτικό κήπο 20 στρεμμάτων, μεταμορφώνεται για 12η χρονιά στο μαγευτικό χωριό του Αϊ Βασίλη.
Εξέχουσα θέση στη φετινή διοργάνωση κατέχει το «Δάσος Των Ευχών και Της Ελπίδας» όπου οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στις φιλανθρωπικές δράσεις που φιλοξενούνται εκεί.
Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που έχουν στηθεί, φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά με πολλές εκπλήξεις. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τρενάκια περιήγησης, παγοδρόμιο, μαγευτικό καρουζέλ.
Ο Αη Βασίλης θα υποδεχθεί στο ξύλινο σπιτάκι του τους φίλους του για να ανταλλάξουν ευχές και δώρα. Επίσης η κεντρική πλατεία αλλά και πολλά σημεία της πόλης θα γεμίσουν εορταστικές πολύχρωμες νότες.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: στις 21/12 τη μουσικοθεατρική παράσταση Ο μεγιστάνας και οι κροίσοι με τον Δημήτρη Σταρόβα (18:00-21:00), στις 2/12 συναυλία με τις Μέλιsses (19:30), στις 23/12 συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα (19:30), στις 27/12 συναυλία με τους Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή (19:30), στις 30/12 στη σκηνή θα ανέβουν ο Ησαϊας Ματιάμπα και ο Μύρωνας Στρατής (20:00) και στις 3/1 οι Wedding Singers (19:30).
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις αναλυτικά

Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα που στήνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και θα λειτουργεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου παρέχει δωρεάν δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν τον Αϊ Βασίλη σε ένα μαγευτικό νησί, τη σταρένια Νεράιδα και τους παράξενους φουρναραίους, το δεντροταχυδρομείο, το κάστρο των ιπποτών της Playmobil, τον αλευρόΜυλο Ματσόπουλου, το εργαστήρι γνώσης των ξωτικών, το εργαστήρι ζωγραφικής προσώπου με πραγματική σοκολάτα, το εργαστήρι face painting, το εργαστήρι αναρρίχησης, το εργαστήρι μανιταριών κ.ά.
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις αναλυτικά


entertainment.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024