Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» από την COSMOTE, στην μνήμη «του δικού της ανθρώπου»

Υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» από την COSMOTE, στην μνήμη «του δικού της ανθρώπου»

Στην μνήμη του Ζαχαρία (Ζακ)  Πιπερίδη η COSMOTE καθιερώνει την υποτροφία με το όνομά του σε έναν πρωτοετή φοιτητή στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας -ο κος Πιπερίδης ήταν απόφοιτος της αντίστοιχης σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στην μνήμη του Ζαχαρία (Ζακ) Πιπερίδη η COSMOTE καθιερώνει την υποτροφία με το όνομά του σε έναν πρωτοετή φοιτητή στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας -ο κος Πιπερίδης ήταν απόφοιτος της αντίστοιχης σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους €20.000 (μικτό ποσό), θα απονέμεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών COSMOTΕ και προστίθεται στις πενήντα υποτροφίες που θα δοθούν κατά την φετινή, 14η απονομή των υποτροφιών COSMOTE, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Δεκεμβρίου 2015. Το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

«Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ξεχωρίζουν και αφήνουν το σημάδι τους. Ο Ζαχαρίας ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος. Εύστροφος, οραματιστής, με καθαρό μυαλό και υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Ένας άνθρωπος που ενέπνεε με το λόγο του και τη στάση του, που μιλούσε στο μυαλό και την καρδιά. Ένα παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο άνθρωπο. Η υποτροφία που καθιερώνουμε στη μνήμη του είναι η ελάχιστη αναγνώριση για έναν επιμελή μαθητή και ταυτόχρονα έναν υπεύθυνο μέντορα. Τον δικό μας Ζακ», είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Ο Ζαχαρίας Πιπερίδης υπηρέτησε τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών περισσότερα από 20 χρόνια. Ήταν Chief Operating Officer του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007. Συνέβαλε τα μέγιστα στον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μια σύγχρονη εταιρεία και στη διάθεση σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών που έκαναν τη διαφορά για τους πελάτες μας και ανέπτυξαν την αγορά των τηλεπικοινωνιών στο σύνολό της.

«Ο Ζακ ο αγαπητός φίλος, ο έμπιστος συνεργάτης, το λαμπρό μυαλό, ο οραματιστής, ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Ο δικός μας άνθρωπος», όπως τον αποκαλούν στον Όμιλο ΟΤΕ, απεβίωσε αιφνίδια ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις 13 Νοεμβρίου 2015.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024