Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζίμης Πανούσης: «Όπως είναι τώρα οι τζιχαντιστές, παλιά ήμαστε εμείς οι χριστιανιστές»

Τζίμης Πανούσης: «Όπως είναι τώρα οι τζιχαντιστές, παλιά ήμαστε εμείς οι χριστιανιστές»

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση Συναντήσαμε τον Τζίμη Πανούση στον προσωπικό του χώρο, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του με τις Μουσικές Ταξιαρχίες, εν όψει του προγράμματος που θα παρουσιάσει στο Gagarin 205, από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το ιστορικό αυτό reunion πραγματοποιείται για δεύτερη φορά, ύστερα από τη θερμή […]

Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση

Συναντήσαμε τον Τζίμη Πανούση στον προσωπικό του χώρο, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του με τις Μουσικές Ταξιαρχίες, εν όψει του προγράμματος που θα παρουσιάσει στο Gagarin 205, από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το ιστορικό αυτό reunion πραγματοποιείται για δεύτερη φορά, ύστερα από τη θερμή ανταπόκριση που γνώρισε από το κοινό την προηγούμενη σεζόν.

Ο Τζίμης Πανούσης μιλά στην κάμερα του in.gr για το musicult MASTURNATION HELLASS, η τρύπα της κολάσεως και μας δίνει μια μικρή γεύση για όσα θα ακούσουμε από τη σκηνή του Gagarin, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις, εντός και εκτός συνόρων, με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Info
Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα
Τιμή εισιτηρίου στην προπώληση: 13 ευρώ
Τιμή εισιτηρίου στην πόρτα: 15 ευρώ
Για τις ανάγκες της βραδιάς αυτής, ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά με περιορισμένες θέσεις καθήμενων και τραπέζια. Για κράτηση τραπεζιών επικοινωνείτε με το 6946 651878
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54)

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024