Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν επισκευάζεται το iPad Pro Smart Keyboard, σύμφωνα με το iFixIt

Δεν επισκευάζεται το iPad Pro Smart Keyboard, σύμφωνα με το iFixIt

Εάν χαλάσει, δεν φτιάχνεται το πρώτο πληκτρολόγιο που έφτιαξε για το iPad Pro η Apple, διαπίστωσαν οι ειδικοί του iFixit. Αξιολογώντας την επισκευασιμότητα του Apple iPad Pro Smart Keyboard, του έβαλαν βαθμό 0 στα 10, αναγνώρισαν ωστόσο την καλή κατασκευή του. Αντίστοιχα, στο iPad Pro Pencil έδωσαν 1 βαθμό, επειδή μπορεί να επισκευαστεί η μύτη του.

Εάν χαλάσει, δεν φτιάχνεται το πρώτο πληκτρολόγιο που έφτιαξε για το iPad Pro η Apple, διαπίστωσαν οι ειδικοί του iFixit. Αξιολογώντας την επισκευασιμότητα του Apple iPad Pro Smart Keyboard, του έβαλαν βαθμό 0 στα 10, αναγνώρισαν ωστόσο την καλή κατασκευή του. Αντίστοιχα, στο iPad Pro Pencil έδωσαν 1 βαθμό, επειδή μπορεί να αντικατασταθεί η μύτη του high tech μολυβιού. Στην κλίμακα αξιολόγησης του iFixIt, όσο μεγαλύτερος είναι ο βαθμός τόσο πιο εύκολη θεωρείται η επισκευή της εκάστοτε συσκευής.

Κανένα από τα δύο περιφερειακά της Apple δεν πρέπει να αποσυναρμολογείται καθώς η προσπάθεια θα τα καταστρέψει, εντούτοις το iFixIt το επιχείρησε για να δει το εσωτερικό τους -κόβοντας με μαχαίρι το περίβλημα ανθεκτικής αδιάβροχης πολυουρεθάνης με τα 64 πλήκτρα του «έξυπνου» πληκτρολογίου της Apple πάχους 3,2 χιλιοστών από το κάτω στρώμα του μαλακού υλικού από μικροϊνες. Στο μεσαίο στρώμα κρύβεται η προηγμένη τεχνολογία που καθιστά το Smart Keyboard διαφορετικό, αφού δεν χρησιμοποιούνται καλώδια, αλλά ένα υφασμάτινο αγώγιμο υλικό -νάιλον με μεταλλικές ίνες που μεταφέρουν δεδομένα αλλά και ενέργεια- που αναλαμβάνει την απρόσκοπτη επικοινωνία του iPad Pro με το Smart Keyboard, χωρίς καλωδιακή σύνδεση ή Bluetooth. Το πληκτρολόγιο αυτό δεν χρειάζεται φόρτιση. Η Apple υποστηρίζει ότι το (υφασμάτινο) υλικό του είναι τόσο ανθεκτικό που μπορεί να αντέξει μια ζωή, διπλώνοντας και ξεδιπλώνοντάς το.

Τέλος, το iFixIt επιχείρησε να αξιολογήσει την επισκευασιμότητα και του Apple Pencil για το iPad Pro -δεν επισκευάζεται αν και μπορεί να γίνει αντικατάσταση της μύτης του μολυβιού για το μεγάλο τάμπλετ της Apple.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024