Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πρώτα καλλιστεία για τα ωραιότερα γυναικεία γεννητικά όργανα

Τα πρώτα καλλιστεία για τα ωραιότερα γυναικεία γεννητικά όργανα

Ένας αμερικανός επιχειρηματίας διοργάνωσε τα πρώτα διεθνή καλλιστεία για τα ομορφότερα γυναικεία γεννητικά όργανα. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 182 γυναίκες από όλη την υφήλιο και νικήτρια αναδείχθηκε μια σκωτσέζα που εκτός από τον τίτλο, κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο της τάξεως των 4.600 ευρώ.

Ο αμερικανός Μπράιαν Σλόουν δεν αποτελεί το τυπικό δείγμα επιχειρηματία, καθώς στην προσπάθεια του να βελτιώσει τα προϊόντα του, δεν διστάζει να πάει την τέχνη του μάρκετινγκ… χιλιόμετρα μπροστά.

Ο Σλόουν -που είναι κατασκευαστής σεξουαλικών βοηθημάτων- διοργάνωσε τα πρώτα διεθνή καλλιστεία για την ανάδειξη των πιο όμορφων γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Στόχος του; Βάσει αυτών, να δημιουργήσει ομοιώματα και καλούπια που κατόπιν θα χρησιμοποιήσει στην κατασκευή ακόμη καλύτερων ερωτικών βοηθημάτων.

Για το λόγο αυτό, ο Σλόουν αποφάσισε να αναρτήσει αγγελία στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα ομορφότερα… γυναικεία γεννητικά όργανα.

«Θέλω να ανακαλύψω ποιος γυναικείος κόλπος αρέσει στους άνδρες προκειμένου να μεταφέρω το ομοίωμά του σε σεξουαλικό βοήθημα» εξηγεί ο Σλόουν.

Στην αγγελία ανταποκρίθηκαν συνολικά 182 γυναίκες από όλο τον κόσμο, που έστειλαν φωτογραφίες των γεννητικών τους οργάνων σε μια σχετική ιστοσελίδα με το hashtag #AutoblowVaginalBeautyContest.

Κατόπιν, συνολικά 134.707 άνδρες-χρήστες της ιστοσελίδας από 191 κράτη ψήφισαν και επέλεξαν τους τρεις ομορφότερους κόλπους.

Μοναδικός όρος για την αποστολή φωτογραφιών ήταν εξής: «οι συμμετέχουσες παρακαλούνται να είναι… περιποιημένες», καθώς οι άντρες θα έπρεπε να διακρίνουν όλες αυτές τις σημαντικές ανατομικές λεπτομέρειες που θα διαμόρφωναν την τελική τους κρίση.

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η σκωτσέζα Νελ, η οποία αντιμετώπισε με μετριοφροσύνη την επικράτησή της έναντι 181 γυναικών.

«Δεν πιστεύω πως έχω τα ομορφότερα γεννητικά όργανα στον κόσμο, μάλλον έτυχε να στείλω μια πολύ ωραία φωτογραφία» δηλώνει η Νελ που αναδείχθηκε πρώτη καθώς συγκέντρωσε έναν μέσο όρο 7,7/10.

«Επίσης, το δείγμα των 182 γυναικών είναι πολύ μικρό για να είναι αντιπροσωπευτικό» λέει η Νελ.

Μάλιστα, επεσήμανε πως δεν ήθελε αρχικά να συμμετάσχει, αλλά την έπεισε ο σύντροφός της.

Η δεύτερη νικήτρια κέρδισε 2.200 ευρώ και η τρίτη 1.000 ευρώ.

Και οι τρεις γυναίκες κατόπιν προσκλήθηκαν στο Βερολίνο, όπου τις περίμενε ο ίδιος ο Σλόουν, προκείμενου να τους σκανάρει τα γεννητικά όργανα με τη βοήθεια ενός τρισδιάστατου scanner και έπειτα να τους μετατρέψει σε καλούπι για να κατασκευάσει, όπως λέει, το ιδανικό σεξουαλικό βοήθημα.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τον Σλόουν να περιγράφει το εγχείρημα του.

Επόμενο βήμα του αμερικανού επιχειρηματία είναι να διοργανώσει περισσότερους διαγωνισμούς ομορφιάς για το ωραιότερο στόμα ή το ωραιότερο πέος.

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024