Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν επικοινωνία σταθερού/κινητού στο COSMOTE One

Δωρεάν επικοινωνία σταθερού/κινητού στο COSMOTE One

Τις νέες προτάσεις επικοινωνίας που φέρνει η ενοποίηση των υπηρεσιών σταθερής, κινητής τηλεφωνίας, και Ίντερνετ και τηλεόρασης παρουσίασε η COSMOTE. Το ολοκληρωμένο πακέτο ονομάστηκε COSMOTE ONE, με το οποίο σταθερό και κινητό επικοινωνούν δωρεάν μεταξύ τους, τα μέλη της οικογένειας μοιράζονται λεπτά ομιλίας, SMS και MB.

Τις νέες προτάσεις επικοινωνίας που φέρνει η ενοποίηση των υπηρεσιών σταθερής, κινητής τηλεφωνίας, Ίντερνετ και τηλεόρασης παρουσίασε η COSMOTE. Το ολοκληρωμένο πακέτο ονομάστηκε COSMOTE ONE, με το οποίο σταθερό και κινητό επικοινωνούν δωρεάν μεταξύ τους και τα μέλη της οικογένειας μοιράζονται λεπτά ομιλίας, SMS και MB.

Συγκεκριμένα, με το COSMOTE One, δεν χρεώνονται οι κλήσεις από το κινητό στο σταθερό ή από το σταθερό στο κινητό που συνδέονται στο ίδιο πρόγραμμα -επί 1000 λεπτά ομιλίας από το σταθερό προς το κινητό και επί 1000 λεπτά από το κινητό προς το σταθερό τηλέφωνο (πρόκειται για προσφορά). Τα μέλη των οικογενειών που έχουν συνδρομή σε πρόγραμμα COSMOTE One Family μοιράζονται τα MB, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS τους.

Επίσης, η εταιρεία παρέχει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 15GB στο COSMOTE Cloud. Οι πελάτες COSMOTE One και ΟΤΕ TV έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV Go, δηλαδή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της OTE TV από smartphone ή tablet -είτε μέσω WiFi, είτε καταναλώνοντας τα MB του προγράμματος κινητής τηλεφωνίας.

Όσοι συμμετέχουν στο COSMOTE One θα έχουν τη δυνατότητα, αν το ζητήσουν υποβάλλοντας σχετική αίτηση, να λαμβάνουν τους λογαριασμούς κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και OTE TV σε ένα φάκελο. H Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερής & Κινητής στο 13888 δύο συγκεκριμένοι εκπρόσωποι, «τους οποίους θα γνωρίζουν με το όνομά τους, θα τους ενημερώνουν, θα τους συμβουλεύουν και θα τους φροντίζουν προσωπικά».

  • Τα ενδεικτικά -μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις ατομικές σας ανάγκες- προγράμματα είναι τρία, ξεκινούν από τα 74,80 ευρώ το μήνα, με την OTE TV ή 49,90 ευρώ χωρίς την ΟΤΕ TV και διαφέρουν ως προς τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας προς όλους από το κινητό τηλέφωνο (>400′), τα ΜΒ (>300ΜΒ) και τα SMS (>40 μηνύματα) και τον προπληρωμένο χρόνο ομιλίας από το σταθερό τηλέφωνο προς άλλα σταθερά (>250′) ή κινητά τηλέφωνα (30′). Μπορείτε να δείτε τις μηνιαίες χρεώσεις στα προγράμματα COSMOTE One στην διεύθυνση https://www.cosmote.gr/one/packs/.

«Οι πελάτες μας θέλουν ολοκληρωμένες, αναβαθμισμένες και καινοτόμες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με απλό, κατανοητό και ενιαίο τρόπο. Αυτό τους προσφέρουμε με το COSMOTE One που παρέχει όλες τις δυνατότητες του Internet, της Ομιλίας και της Ψυχαγωγίας από κάθε συσκευή, όπου κι αν βρίσκονται. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Το COSMOTE One υπόσχεται ακόμα περισσότερες ξεχωριστές λύσεις και μοναδικές εμπειρίες», δήλωσε σχετικά ο κ. Κώστας Νεμπής, Executive Director Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024