Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν κατάρτιση ανέργων στην ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών

Δωρεάν κατάρτιση ανέργων στην ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών

Την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση ώστε να πάρει τη μορφή επιχείρησης μια ιδέα παρέχει για τρίτη φορά η συνεργασία του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την Samsung Electronics Ελλάς, τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας και του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση ώστε να πάρει μια καλή ιδέα τη μορφή επιχείρησης παρέχει δωρεάν για τρίτη φορά η συνεργασία του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την Samsung Electronics Ελλάς, τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας και του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι φορείς ανακοίνωσαν την έναρξη του 3ου κύκλου του προγράμματος Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services -από τους δύο προηγούμενους κύκλους πήραν πιστοποιητικό του Οικονομικού Πανεπιστημίου 52 απόφοιτοι.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους πανεπιστημίων, τεχνικών και πολυτεχνικών σχολών που είναι άνεργοι. Εντούτοις, δεν είναι απαραίτητο να έχουν το τεχνικό υπόβαθρο και τις ικανότητες ανάπτυξης εφαρμογών. Το πρόγραμμα ξεκινά από την θεωρητική κατάρτιση -παρουσίαση καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών για παράδειγμα από τον αναπτυσσόμενο τομέα του Ίντερνετ των Πραγμάτων- και φτάνει μέχρι την παρουσίαση της ιδέας, η οποία συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο σε πιθανούς χρηματοδότες. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα υλοποιούν μια ιδέα και την παρουσιάζουν σε ακαδημαϊκούς και σε επιχειρηματίες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στις 16, 17, 18 Νοεμβρίου με διαλέξεις από τις 12:30 έως τις 17:30, στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου, στις 30 Νοεμβρίου, 1 και 7 Δεκεμβρίου 2015 και οι τελικές παρουσιάσεις θα γίνουν στις 8 Δεκεμβρίου 2015.

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να υποβάλλουν εγκαίρως αίτηση, και δη, μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2015 στην διεύθυνση http://www.eltrun.gr/idt3-apply/

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024