Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Πόλη 3»: Το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της τριλογίας του Blake Crouch

«Η Πόλη 3»: Το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της τριλογίας του Blake Crouch

Καλώς ήρθατε στο Γουέιγορντ Πάινς με πληθυσμό 461 κατοίκους! Εδώ οι κάτοικοι ακολουθούν οδηγίες για το ποιον θα παντρευτούν, πού θα δουλέψουν, πού θα μείνουν, χωρίς ερωτήσεις. Γιατί μπορεί να σου στοιχίσουν τη ζωή. Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας φαντασίας και περιπέτειας του Blake Crouch, που μεταφέρθηκε την άνοιξη του 2015 στην τηλεόραση […]

Καλώς ήρθατε στο Γουέιγορντ Πάινς με πληθυσμό 461 κατοίκους! Εδώ οι κάτοικοι ακολουθούν οδηγίες για το ποιον θα παντρευτούν, πού θα δουλέψουν, πού θα μείνουν, χωρίς ερωτήσεις. Γιατί μπορεί να σου στοιχίσουν τη ζωή.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας φαντασίας και περιπέτειας του Blake Crouch, που μεταφέρθηκε την άνοιξη του 2015 στην τηλεόραση από το Fox, κυκλοφορεί επιτέλους και στις προθήκες των ελληνικών βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις Διόπτρα (σε μετάφραση Δημήτρη Αλεξίου).

Μετά από τα δυο πρώτα βιβλία (Η Πόλη και Η Πόλη 2), μια τηλεοπτική διασκευή τους (Wayward Pines) και ενώ κρατάμε το τρίτο μέρος ήδη στα χέρια μας, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ναι, «οι fans των Lost, Twin Peaks και Stephen King –όντως- τα λάτρεψαν»

Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών Ήθαν Μπερκ έφτασε στη μικρή πόλη Γουέιγουορντ Πάινς του Άινταχο μόλις πριν από τρεις εβδομάδες. Στην πόλη αυτή, οι κάτοικοι ακολουθούν οδηγίες για το ποιον θα παντρευτούν, πού θα δουλέψουν και πού θα μείνουν. Τα παιδιά διδάσκονται ότι ο δημιουργός της πόλης Ντέιβιντ Πίλτσερ είναι θεός. Κανείς δεν επιτρέπεται να φύγει. Ακόμα και οι ερωτήσεις μπορεί να σου στοιχίσουν τη ζωή.

Ο Ήθαν όμως θα ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από τον ηλεκτροφόρο φράχτη που περικυκλώνει την πόλη και την προστατεύει από τον τρόμο του κόσμου πέρα απ’ αυτόν. Ένα μυστικό που κρατάει τους κατοίκους δέσμιους ενός παράφρονα και των οπαδών του είναι έτοιμο να ξεσπάσει με φρίκη πάνω στο τελευταίο εύθραυστο απομεινάρι της ανθρωπότητας.

Σχετικά με τον συγγραφέα
Ο Blake Crouch είναι ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς βιβλίων που έγιναν μπεστ σέλερ, όπως: Pines, Run, Stirred, Desert Places, Abandon. Διηγήματά του έχουν εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά και ανθολογίες διηγημάτων μυστηρίου, όπως: Ellery Queen’ s Mystery Magazine, Alfred Hitchcokc’s Mystery Magazine, Thriller 2, Shivers VI κλπ. Το 2009, έγραψε σε συνεργασία με τον JA Konrath το Serial το οποίο βρήκε τεράστια ανταπόκριση στο διαδίκτυο και παρέμεινε στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ – Kindle για τέσσερις εβδομάδες. Πολλά από τα μυθιστορήματά του έχουν προταθεί και για να γυριστούν σε ταινίες. Το νέο του μυθιστόρημα Dark Matter θα κυκλοφορήσει το 2016 στις ΗΠΑ και η Sony έχει ήδη αγοράσει τα δικαιώματα για να το μεταφέρει στον κινηματογράφο. Ο Blake Crouch ζει στο Κολοράντο.

entertainment.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024