Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινά η διάθεση του V10, του ultra-smartphone της LG με δεύτερη οθόνη

Ξεκινά η διάθεση του V10, του ultra-smartphone της LG με δεύτερη οθόνη

Το LG V10, το "ultra-smartphone" της LG Electronics θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά σε όλο τον κόσμο από την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2015.

Το LG V10, το «ultra-smartphone» της LG Electronics θα διατεθεί σε όλο τον κόσμο από αυτή την εβδομάδα -θα κάνει το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, και θα ακολουθήσουν βασικές αγορές στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών κατά τη διάρκεια του τετάρτου τριμήνου.

Το πρώτο smartphone της σειράς V της LG ξεχωρίζει από την δευτερεύουσα οθόνη του, την διπλή μπροστινή κάμερα και την χειροκίνητη λειτουργία Video. Εξοπλισμένο με αποσπώμενη μπαταρία (3,000mAh) και υποδοχή κάρτας microSD, χαρακτηριστικά που υπογράφει η LG σε όλα τα τελευταία της smartphones, η LG σημειώνει πως το LG V10 έχει διακριθεί ως το πρώτο smartphone που πληροί τις προδιαγραφές ‘Extreme Photo-Imaging Capabilities’ (EPIC) της SanDisk, χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες στη λήψη φωτογραφιών και videos για smartphones. Αναφερόμενος στην απόδοση του ήχου στο V10, η LG σημειώνει ότι το V10 αναπαράγει ήχο και μουσική υψηλής ευκρίνειας 32 bit Hi-Fi DAC τεχνολογίας ESS, που συναντάται πρώτη φορά σε συσκευή κινητής, μέσω μετατροπέα αρχείων ήχου τυπικής ευκρίνειας σε μορφή 32 bit Hi-Fi. Επιπλέον, το V10 συνοδεύεται από τα ακουστικά ‘Quad Beat 3’ που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την AKG Acoustics, τον ευρωπαϊκό κατασκευαστή high-end ακουστικών, μικρόφωνων και συστημάτων ήχου για επαγγελματίες. Η LG υπόσχεται πλούσιους και καθαρούς ήχους χαμηλής και υψηλής έντασης.

Επιπλέον αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του LG V10 περιλαμβάνουν:

  • Η δεύτερη οθόνη 1,2 ιντσών -μια ζώνη στο επάνω μέρος της κύριας οθόνης- μπορεί να οριστεί να παραμένει μονίμως ενεργοποιημένη, χωρίς να επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας, σημειώνει ο κατασκευαστής. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει να εμφανίζονται στην δεύτερη αυτή οθόνη οι προβλέψεις για τον καιρό, η ώρα και η ημερομηνία και η μπαταρία που απομένει όταν η κυρίως οθόνη είναι ανενεργή. Όταν η κύρια οθόνη είναι ενεργή, στην δεύτερη μπορεί να οριστεί να εμφανίζονται συντομεύσεις προς επιλεγμένα apps. Επίσης, όταν ο χρήστης βλέπει μια ταινία ή παίζει ένα παιχνίδι στην κύρια οθόνη, η δεύτερη ειδοποιεί διακριτικά τον χρήστη όταν δέχεται κλήση ή μήνυμα.
  • Η διπλή μπροστινή κάμερα έχει δύο ξεχωριστούς φακούς, ώστε ο χρήστης να μπορεί να τραβά όχι μόνο κανονικές selfies (με άνοιγμα 80 μοίρες), αλλά και ευρυγώνιες selfies των 120 μοιρών. Μπορεί να συνδυάσει τις λήψεις από τους δύο φακούς. Με την ευρεία γωνία, μπορεί να γίνουν ομαδικές φωτογραφίσεις selfie, χωρίς selfie stick. Ακόμα, με την επιλογή εγγραφής βίντεο Multi-view Recording ο χρήστης μπορεί να κάνει λήψεις υπό διαφορετικές γωνίες, αξιοποιώντας και τις τρεις κάμερες του V10 -ο χρήστης μπορεί να επιλέξει και να εισάγει την λήψη που ταιριάζει καλύτερα.
  • Στην χειροκίνητη λειτουργία Video ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ταχύτητα κλείστρου, το ρυθμό λήψης καρέ, το ISO, την ισορροπία λευκού και την εστίαση ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγγραφής
  • Το V10 έχει ανθεκτικό πλαίσιο Dura Guard από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής αντοχής (SAE grade 316L) και την προστασία Dura Skin που προφυλάσσουν τη συσκευή από χτυπήματα, και προσδίδουν αυξημένη αντοχή σε γρατζουνιές και γδαρσίματα.

Δείτε ένα βίντεο της LG που δείχνει το περιβάλλον διεπαφής με τον χρήστη, την χρήση της δεύτερης οθόνης, τις επεμβάσεις κατά τη λήψη βίντεο ή selfie υπό ευρεία γωνία.

«Σχεδιασμένο εξ’ αρχής ως ένα smartphone πολυμέσων, το LG V10 είναι η απόλυτη συσκευή για το σύγχρονο οικοσύστημα, όπου οι χρήστες μοιράζονται τα πάντα μέσω του διαδικτύου», ανέφερε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, LG Electronics Mobile Communications Company. «Οι καταναλωτές περίμεναν με ανυπομονησία μία πραγματική συσκευή multimedia που δεν της λείπει τίποτα. Με το V10, ελπίζουμε να δείξουμε τις απεριόριστες δυνατότητες που έχουν πλέον τα smartphones».

Τεχνικά χαρακτηριστικά LG V10

  • Qualcomm Snapdragon 808 Processor
  • Οθόνη 5,7 ιντσών QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 513ppi)
  • Δευτερεύουσα 2,1 ιντσών IPS Quantum Display (160 x 1040 / 513ppi)
  • Μνήμη 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (έως 2TB)
  • Κυρίως κάμερα πίσω 16MP με F1.8 / OIS 2.0
  • Μπροστινή κάμερα 5MP Dual Lens (80 μοίρες στάνταρτ γωνία λήψης/120 μοίρες Wide Angle)
  • Μπαταρία 3000mAh αποσπώμενη
  • Android 5.1.1 Lollipop
  • Διαστάσεις 6 x 79.3 x 8.6mm
  • Βάρος 192g
  • Υποστηριζόμενα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας LTE-A κατηγορίας 6
  • Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
  • Διαθέσιμο σε χρώματα Space Black/Luxe White/Modern Beige/Ocean Blue/Opal Blue

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024